Skip to content

Cursusdetails

Cursus | Kleuren mengen

Stap voor stap begeleiding

Online Leeromgeving

Geschikt voor elk niveau

Cursus | Kleuren mengen

Leer kleuren mengen als een ware kunstenaar

Ontbreekt het jou aan kennis om precies die kleuren te verkrijgen die jij zoekt?

Volg dan deze eenvoudige, stap-voor-stap videocursus en doe meteen mee.

Iedereen kan kleuren mengen! 

Ook jij! Ook als gevorderde schilder zul jij jezelf met deze cursus een groot plezier doen.

“Succesvol kleuren mengen is slechts een kwestie van kennis en een trefzeker systeem”

Meng de perfecte kleur

Nooit meer moeite hebben met trefzeker kleuren mengen

Gemakkelijk kleuren na mengen

Kleuren van fotos of andere voorbeelden gemakkelijk na kunnen mengen

Ook voor gevorderden

Ook als gevorderde schilder zul jij jezelf met deze cursus een groot plezier doen.

Ik vertel al mijn geheimen

Ik onthul je alle benodigde kennis om goed kleuren te kunnen mengen. Dit vind je nergens anders.

Mijn naam is Alex Mooyman

Voordat ik het kleuren mengen goed in de vingers had, nam ik er genoegen mee dat de kleuren die ik mengde niet helemaal, of soms helemaal niet, die kleuren werden die ik bedoeld had. Hoewel ik altijd mijn overgebleven verfrestjes door elkaar mengde om te zien wat er uit voort kwam, wist ik eigenlijk niet precies wat ik aan het doen was en had ik al helemaal geen systeem hiervoor.

Eigenlijk is kleuren mengen helemaal niet moeilijk, als je de juiste aanwijzingen krijgt en een systeem toepast dat altijd het gewenste resultaat geeft. Trefzeker kleuren mengen is eigenlijk heel erg makkelijk, als je maar weet wat je moet doen. Daarnaast zijn er een aantal handige tips, waardoor je je grip op het kleuren mengen steeds meer versterkt.

Tips die jij zelf nooit had kunnen bedenken, hoe voor de hand liggend ze ook waren.

Om jou op een gemakkelijke en speelse wijze te leren wat je weten moet om iedere kleur te mengen die jij wenst, heb ik al mijn kennis over kleuren mengen samengebracht in deze gemakkelijk te volgen Videocursus Meester over je eigen Kleurenpalet. Daarnaast heb ik alle benodigde theoretische kennis over kleuren mengen, duidelijk en overzichtelijk samengevat in het E-boek Zelf Kleuren Mengen. In begrijpelijke taal leg ik je uit hoe het systeem van kleuren in elkaar zit, vergezeld van vele verduidelijkende illustraties.

Wil jij ook moeiteloos iedere kleur kunnen mengen?

Waarom is deze cursus zo geliefd?

Stap voor stap begeleiding

Mijn Videolessen zijn zo gemaakt dat je precies kunt zien wat ik doe en hoe ik het doe. Ik neem ruim de tijd voor iedere stap en leg ook regelmatig van alles uit over het hoe en waarom. Zo kun je gemakkelijk met mij meeschilderen en zal je heel erg snel leren.

Online Leeromgeving

Naast de videolessen en het E-boek, kun je gemakkelijk direct om mijn hulp vragen of die van andere curisten. Je kunt altijd snel op antwoord rekenen, zodat je snel weer verder kunt. Lukt er dus iets niet, of wil je weten hoe je iets moet aanpakken? Laat je snel helpen in de online leeromgeving

Geschikt voor elk niveau

Deze video schildercursus is geschikt voor beginners maar ook voor gevorderden. Alle technieken die je nodig hebt voor een geslaagd schilderij komen langs en worden stap voor stap uitgelegd. Heb je weinig schilder ervaring, geen zorgen, ik neem je aan de hand en laat je zien dat jij dit ook kunt. Heb je a; wat meer schilder ervaring, dan ga je zeker ook veel nieuwe dingen leren. Veel van de technieken die ik je laat zien zijn bij veel schilders nog niet bekend.

Wat ga je leren in deze online schildercursus?

Wat ontvang je?

Het E-boek “Zelf kleuren mengen”
Duidelijke Uitleg over Kleuren en Mengen

In het E-boek vind je bovendien een volledige uitleg over kleuren en kleurenleer. Primaire kleuren, secundaire kleuren, complementaire kleuren, het effect van kleuren onderling. Je zult alle kennis over kleuren gemakkelijk begrijpen en toe kunnen passen. Deze boeiende kennis van kleuren zal je enorm helpen om de kwaliteit van jouw eigen schilderij te verheffen

Videoles inhoud:

Altijd online hulp als je vragen hebt

Ik schep er plezier in om jou zo goed mogelijk te helpen. Heb jij vragen over de cursus? Is er iets waar je meer over wilt weten? Wil je graag hulp met mengen? Als Cursist kun jij altijd op mijn hulp en advies rekenen.
Je krijgt altijd antwoord binnen 24 uur. In de meeste gevallen zelfs eerder. 7 dagen per week, dus ook op zondag!

Wat zeggen onze Schildervrienden over ons

Zeer aan te bevelen!! Hallo, mijn naam is Tjibbe Wijnsma. Na mijn afzwaaien uit het onderwijs ben ik op schilderles gegaan. Eerst geaquarelleerd maar sinds een jaar of 8 heb ik me toegelegd op het gebruik van olieverf. Graag schilder ik realistische situaties, uit eigen omgeving of opgedane vakantieervaringen. Mijn favoriet is b.v. John Constable.
Tjibbe Wijnsma
Kunstenaar
Super dat na de eerste stappen in de cursus ik al direct een nieuwe kleur voor een horecazaak heb kunnen creëren met schaduwlijnen. Aangezien ik houtbeschermende producten en impregneerkleuren verkoop was ik al een tijdje op zoek naar diepgang in het kunnen creëren van nieuwe kleuren. Aangezien ik zelf geen theoretische kennis had met betrekking tot kleuren heb ik al eens een artikel op internet gelezen van Alex Mooyman en toen de cursus gekocht. Super dat na de eerste stappen in de cursus ik al direct een nieuwe kleur voor een horecazaak heb kunnen creëren met schaduwlijnen.
Dirk
Cursist

Maar dat is nog niet alles!

Ik heb nog een aantal fantastische bonussen voor je:

Bonus - E-book "Het geheim van trefzeker kleuren mengen"

Sinds kort is de kleurenmengcursus uitgebreid met een spectaculair en zeer trefzeker kleurenengsysteem.

Met deze extra toevoeging leer jij bij wijze van spreken kleuren mengen met garantie. Als jij de eenvoudige aanwijzingen van dit systeem opvolgt, dan is succes verzekerd!

De extra cursus bevat een E-boek, een handige systeemkaart en vier lesvideo’s.

Door het toevoegen van deze spectaculaire extra cursus zal de prijs van de gehele cursus binnenkort aanzienlijk verhoogd worden!

Het kan dus zomaar zijn dat je morgen veel meer betaalt voor deze cursus.

Wees er dus op tijd bij en ontvang de gehele cursus inclusief de extra toevoeging voor de oude prijs.

€79,- Videokleurenmengcursus

Ontbreekt het jou aan kennis om precies die kleuren te verkrijgen die jij zoekt? Succesvol kleuren mengen is slechts een kwestie van kennis en een trefzeker systeem.

+ extra bonus E-book “Het geheim van trefzeker kleuren mengen”

+ handige systeemkaart die jou helpt iedere kleur gemakkelijk na te mengen.

+ 4 begeleidende videolessen die alle geheimen volledig onthullen.

Author

Alex Mooyman

Consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua enim sed do eiusmod .

5/5

Cursus | Kleuren mengen

Cursusprijs

€ 79,00Euro

Leren waar en wanneer het jou uitkomt

Looptijd

Ingeschreven

50 Students

Categorieën

Vaardigheidsniveau

beginner

Stap-voor-stap meng instructies

5 lessons

100% niet goed, geld terug!

Omdat ik er zeker van ben dat deze Videokleurenmengcursus jou zal bevallen, geef ik je een Onvoorwaardelijke niet goed geld terug garantie.

Jij kunt de videokleurenmengcursus dus zonder enig risico uitproberen!
Drie volle dagen na jouw aankoop mag je mij laten weten als je de cursus niets voor jou vindt en je krijgt het volledige aankoopbedrag geheel terug. Je hoeft me niet te vertellen waarom, geen addertjes onder het gras, alle risico is voor mij. Het aankoopbedrag stort ik direct terug op jouw rekening.