Skip to content

Cursusdetails

Videocursus 2 | Schilderen met Olieverf

Stap voor stap begeleiding

Online Leeromgeving

Geschikt voor elk niveau

Videocursus 2 | Schilderen met Olieverf

Wil jij leren schilderen als een ware kunstenaar, maar weet je niet waar je moet beginnen of ben je bang dat je het niet kunt?

Volg dan deze eenvoudige, stap-voor-stap videocursus en schilder meteen mee.

Ook jij! Ook als gevorderde schilder zul jij jezelf met deze cursus een groot plezier doen.

“Met deze duidelijke en eenvoudig te volgen videocursus leer jij Stap voor stap schilderen met olieverf”

Mijn naam is Alex Mooyman

Schilderen heeft mij altijd gelukkig gemaakt.
Het is een heerlijke bezigheid, waar je van tot rust komt en gelukkig van gaat voelen. Dat is een plezier wat ik graag ook aan jou wil doorgeven. Het gaat in eerste instantie om het plezier. Het eindresultaat is het product van jouw plezier. 

Terugkijkend op mijn leerperiode in de schilderkunst, had ik een stuk sneller leren schilderen als iemand mij gewoon bij de hand had genomen en het mij voor had gedaan van A tot Z. Als je die basis eenmaal goed onder de knie hebt, kom je al snel tot wonderlijke resultaten, want olieverf is echt een geweldig materiaal 

Nu, ruim vijftien jaar later leek het mij geweldig om zelf die hand uit te reiken naar beginnende en gevorderde schilders. En dat resulteerde in deze overduidelijke en zeer complete videoschildercursus, waarmee iedere beginnende schilder een vliegende start krijgt en iedere gevorderde schilder dingen bijleert die hij of zij nog nooit eerder had ervaren.

In mijn videolessen en E-boeken zul je regelmatig intens plezier beleven, terwijl ik je spelenderwijs vele fantastische schildertechnieken bijbreng.
Mag ik jou ook in vervoering brengen?

Waarom is deze cursus zo geliefd?

Stap voor stap begeleiding

Mijn Videolessen zijn zo gemaakt dat je precies kunt zien wat ik doe en hoe ik het doe. Ik neem ruim de tijd voor iedere stap en leg ook regelmatig van alles uit over het hoe en waarom. Zo kun je gemakkelijk met mij meeschilderen en zal je heel erg snel leren.

Online Leeromgeving

Naast de videolessen en het E-boek, kun je gemakkelijk direct om mijn hulp vragen of die van andere curisten. Je kunt altijd snel op antwoord rekenen, zodat je snel weer verder kunt. Lukt er dus iets niet, of wil je weten hoe je iets moet aanpakken? Laat je snel helpen in de online leeromgeving

Geschikt voor elk niveau

Deze video schildercursus is geschikt voor beginners maar ook voor gevorderden. Alle technieken die je nodig hebt voor een geslaagd schilderij komen langs en worden stap voor stap uitgelegd. Heb je weinig schilder ervaring, geen zorgen, ik neem je aan de hand en laat je zien dat jij dit ook kunt. Heb je a; wat meer schilder ervaring, dan ga je zeker ook veel nieuwe dingen leren. Veel van de technieken die ik je laat zien zijn bij veel schilders nog niet bekend.

Wat ga je leren in deze online schildercursus?

Videoles inhoud:

Maar dat is nog niet alles!

Ik heb nog een aantal fantastische bonussen voor je:

Bonus 1 - extra videoles: Abstract schilderen

In deze Video laat ik jou duidelijk zien wat het belang en Plezier is van Abstract schilderen. Deze Videoles biedt veel inspiratie voor liefhebbers van Abstract. Vele voorbeelden van Abstracte werken van mijn hand worden besproken en toegelicht. Zelfs als je niets met abstract hebt, zul je deze les leuk en leerzaam vinden. Kortom een Waardevolle aanvulling op jouw kennis over schilderen!  (t.w.v. 25 euro)

Bonus 2 - Uitgebreide uitleg over Perspectief en Schaduwwerking

Na het bekijken van deze Bonusles zul je alle geheimen van perspectief en schaduwwerking onder de knie krijgen. Jouw werk zal hierdoor veel realistischer worden. (t.w.v. 25 euro)

 

TIJDELIJKE BONUS: jouw persoonlijke pagina

Exclusief voor cursisten van de Video Schildercursus: Toon je schilderijen aan het grote publiek!

Dat deze videoschildercursus zijn vruchten afwerpt, kun je zien op de Persoonlijke Pagina’s van cursisten. Ik ga er van uit dat je ze al gezien hebt op de website. Zowel beginnende als gevorderde cursisten laten hier hun prachtige schilderijen zien. Enkele cursisten hadden nog nooit eerder geschilderd. Ook jij krijgt recht op jouw eigen Persoonlijke Pagina waar je jouw werk aan het grote publiek kunt tonen. Misschien vind je dit nog wat spannend, maar je zult zien dat het ontzettend leuk is om reacties te krijgen van bezoekers van de website en van jouw medecursisten. Deze pagina wordt Geheel in Overleg met Jou gemaakt, en pas online gezet nadat Jij Tevreden bent. Je mag hier zelfs kosteloos jouw werk te koop aanbieden…. Opbrengsten zijn geheel voor jouzelf.  (waarde = onbetaalbaar)

Auteur

Alex Mooyman

Consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua enim sed do eiusmod .

5/5

Videocursus 2 | Schilderen met Olieverf

Cursusprijs

€ 147,00Euro

Leren waar en wanneer het jou uitkomt

Looptijd

10 weeks

Ingeschreven

Categorieën

Vaardigheidsniveau

beginner

Stap-voor-stap meng instructies

50+ lessons

100% niet goed, geld terug!

Omdat ik er zeker van ben dat deze Videokleurenmengcursus jou zal bevallen, geef ik je een Onvoorwaardelijke niet goed geld terug garantie.

Jij kunt de videokleurenmengcursus dus zonder enig risico uitproberen!
Drie volle dagen na jouw aankoop mag je mij laten weten als je de cursus niets voor jou vindt en je krijgt het volledige aankoopbedrag geheel terug. Je hoeft me niet te vertellen waarom, geen addertjes onder het gras, alle risico is voor mij. Het aankoopbedrag stort ik direct terug op jouw rekening.