Cursus Kleuren Mengen

Cursus Kleuren Mengen

Leer kleuren mengen als een ware kunstenaar


24/7

Leren waar en wanneer het jou uitkomt

50+

Stap-voor-stap schildertips

100%

Tevredenheidsgarantie

Ontbreekt het jou aan kennis om precies die kleuren te krijgen die jij zoekt?

Volg dan deze eenvoudige, stap-voor-stap videocursus en schilder meteen mee.

Iedereen kan kleuren mengen! 

Ook jij! Ook als gevorderde schilder zul jij jezelf met deze cursus een groot plezier doen.

“Succesvol kleuren mengen is slechts een kwestie van kennis en een trefzeker systeem”


Meng de perfecte kleur

Nooit meer moeite hebben met trefzeker kleuren mengen.

Ook voor gevorderden

Ook als gevorderde schilder zul jij jezelf met deze cursus een groot plezier doen.

Gemakkelijk kleuren na mengen

Kleuren van fotos of andere voorbeelden gemakkelijk na kunnen mengen.

Leer alle geheimen

Alex onthult alle benodigde kennis om goed kleuren te kunnen mengen. Dit vind je nergens anders!

Dit zegt Alex Mooyman over zijn cursus

Alex Mooyman

“Voordat ik het kleuren mengen goed in de vingers had, nam ik er genoegen mee dat de kleuren die ik mengde niet helemaal, of soms helemaal niet, die kleuren werden die ik bedoeld had. Hoewel ik altijd mijn overgebleven verfrestjes door elkaar mengde om te zien wat er uit voort kwam, wist ik eigenlijk niet precies wat ik aan het doen was en had ik al helemaal geen systeem hiervoor.

Eigenlijk is kleuren mengen helemaal niet moeilijk, als je de juiste aanwijzingen krijgt en een systeem toepast dat altijd het gewenste resultaat geeft. Trefzeker kleuren mengen is eigenlijk heel erg makkelijk, als je maar weet wat je moet doen. Daarnaast zijn er een aantal handige tips, waardoor je je grip op het kleuren mengen steeds meer versterkt.

Tips die jij zelf nooit had kunnen bedenken, hoe voor de hand liggend ze ook waren.

Om jou op een gemakkelijke en speelse wijze te leren wat je weten moet om iedere kleur te mengen die jij wenst, heb ik al mijn kennis over kleuren mengen samengebracht in deze gemakkelijk te volgen cursus Kleuren Mengen. Daarnaast heb ik alle benodigde theoretische kennis over kleuren mengen, duidelijk en overzichtelijk samengevat in het E-boek ‘Zelf Kleuren Mengen’. In begrijpelijke taal leg ik je uit hoe het systeem van kleuren in elkaar zit, vergezeld van vele verduidelijkende illustraties.

Wil jij ook moeiteloos iedere kleur kunnen mengen?”

Alex Mooyman
Schilderleraar van deze cursus


Waarom is deze cursus zo geliefd?


Stap voor stap begeleiding

De lessen zijn zo gemaakt dat je precies kunt zien wat Alex doet en hoe hij het doe. Hij neemt ruim de tijd voor iedere stap en legt ook regelmatig van alles uit over het hoe en waarom.

Zo kun je gemakkelijk met hem meeschilderen en zal je heel erg snel leren. 

Online leeromgeving

Naast de videolessen en het e-boek, kun je gemakkelijk direct om hulp vragen van andere cursisten in de online gemeenschap Schildervrienden. Je kunt altijd snel op antwoord rekenen, zodat je snel weer verder kunt. Lukt er dus iets niet, of wil je weten hoe je iets moet aanpakken? Laat je snel helpen in de online leeromgeving.

Geschikt voor elk niveau

Deze kleurenmeng cursus is geschikt voor beginners maar ook voor gevorderden.
Je zal verbaasd zijn hoe veel professionele schilders nog steeds niet goed kleuren kunnen mengen. Vaak doen ze dit op gevoel, maar waarom zou je niet gewoon werken volgens een systeem dat je altijd het gewenste resultaat geeft?

Of je nu een beginner bent of een gevorderde kleurenmenger, met deze cursus leer je precies hoe je altijd tot het gewenste resultaat komt.

Wat ga je leren in deze online cursus kleuren mengen?


 • Moeiteloos grip krijgen op je eigen palet.
 • Nooit meer moeite hebben met trefzeker kleuren mengen.
 • Alle kleuren kunnen mengen zoals jij ze zelf wilt hebben.
 • Kleuren van fotos of andere voorbeelden gemakkelijk na kunnen mengen.
 • Alle benodigde kennis hebben om goed kleuren te kunnen mengen.
 • Gemakkelijk alle soorten huidkleur kunnen mengen.

Wat ontvang je?


Het E-boek “Zelf Kleuren Mengen”

 • Kleuren en kleuren mengen.
 • Primaire kleuren
 • Secundaire kleuren
 • Complementaire kleuren
 • Warme en koude kleuren
 • Het mengen van kleuren onderling.
 • Het verschil tussen kleuren en kleurgradaties.
 • Gemakkelijk te begrijpen.
 • Eenvoudig toe te passen.
 • Gemakkelijk alle soorten huidkleur kunnen mengen.

Video 1: Zo teken je de Kleurencirkel

In deze handige video krijg je uitleg over hoe je snel en gemakkelijk de kleurencirkel van Johannes Itten tekent. Je krijgt alle benodigde maten en foefjes om gemakkelijk en snel de cirkels te tekenen.

Na vijf minuten tekenen kun je al aan de slag met verf en penselen.

Video 2: Alle Kleuren in drie Tubes

In deze les Leer je hoe je vanuit de drie basiskleuren alle andere kleuren van de kleurencirkel kunt schilderen. Met slechts drie tubes leer je een volledig kleurpalet tevoorschijn toveren.

Na deze les kun je met slechts drie kleuren en wit iedere gewenste kleur mengen.

Video 3: Kleurgradaties maken

In deze video leer je behalve kleuren ook kleurnuances of tinten mengen. Ook het mengen van pastelkleuren blijkt plotseling kinderlijk eenvoudig.

Na deze video heb jij het mengen van tinten volledig in de vingers.

Video 4: Huidkleuren Mengen

Het mengen van alle mogelijke huidkleuren is voor jou na het volgen van deze les nog slechts een koud kunstje. Geen portret zal jou nog te moeilijk zijn.

Huidkleuren mengen…? Een makkie!

Video 5: Meester over je Palet

Met deze video krijg jij volledige grip op je eigen palet. Alle mogelijke kleuren die er in jouw persoonlijke verfset verborgen zitten, zullen met deze slimme opzet aan het licht komen. Ba het zien van deze les zul je begrijpen hoe je het volle potentieel uit je eigen palet kunt halen.

Jij wordt meester over je eigen palet!

Altijd online hulp als je vragen hebt

Heb jij vragen over de cursus? Is er iets waar je meer over wilt weten? Wil je graag hulp met jouw schilderij? Als Cursist kun jij altijd op hulp en advies rekenen van de andere cursisten van de online gemeenschap Schildervrienden.

Klaar om te starten? Je investering is slechts 79 euro


Ervaringen van gebruikers


Door jouw schilder- en kleurenmeng-cursus heb ik veel plezier in het schilderen gekregen

Hallo Alex, door jouw schilder- en kleurenmeng-cursus heb ik veel plezier in het schilderen gekregen. Ik heb door jouw toedoen meer diepte in mijn schilderijen gekregen. Het vinden, mengen van kleuren is voor mij het licht in het donker.

Je hebt de gave om stap voor stap alles uit te leggen en niets over te slaan. Wat ik ook van jouw heb geleerd, wat een ander van jouw schilderij vindt is niet belangrijk, als je zelf maar tevreden bent.

Bedankt voor je hulp
Groeten Theo

Theo

Zeer aan te bevelen!!

Hallo, mijn naam is Tjibbe Wijnsma. Na mijn afzwaaien uit het onderwijs ben ik op schilderles gegaan. Eerst geaquarelleerd maar sinds een jaar of 8 heb ik me toegelegd op het gebruik van olieverf.

Om meer inzicht te krijgen heb ik de kleurenmengcursus van Alex Mooyman aangeschaft. Erg verhelderend en met het advies om een soort naslagwerk van gemengde kleuren aan te leggen, heb ik dit advies opgevolgd. Hier maak ik regelmatig gebruik van. Zeer aan te bevelen! Alex laat in zijn lessen duidelijk zien hoe hij bepaalde zaken aanpakt. Wat luchten betreft raadpleeg ik b.v. regelmatig zijn adviezen.

Schilderen is een zeer ontspannen bezigheid. Het maakt je hoofd leeg. En exposeren en dan ook nog een paar werken verkopen geeft veel voldoening De mengcursus van Alex heb ik dan ook al een aantal keren aangeraden.

Iedereen veel schilderplezier gewenst.

Tjibbe Wijnsma

Super dat na de eerste stappen in de cursus ik al direct een nieuwe kleur voor een horecazaak heb kunnen creëren met schaduwlijnen.

Aangezien ik houtbeschermende producten en impregneerkleuren verkoop was ik al een tijdje op zoek naar diepgang in het kunnen creëren van nieuwe kleuren. Aangezien ik zelf geen theoretische kennis had met betrekking tot kleuren heb ik al eens een artikel op internet gelezen van Alex Mooyman en toen de cursus gekocht. Super dat na de eerste stappen in de cursus ik al direct een nieuwe kleur voor een horecazaak heb kunnen creëren met schaduwlijnen.

Dirk

Maar dat is nog niet alles!

Je krijgt ook nog een fantastische bonus:

Bonus – Trefzeker Kleuren Mengen


Na het uitkomen van de originele kleurenmengcursus heeft Alex deze uitgebreid met een aanvullend spectaculair en zeer trefzeker kleurenengsysteem. Met deze extra toevoeging leer jij bij wijze van spreken kleuren mengen met garantie. Als jij de eenvoudige aanwijzingen van dit systeem opvolgt, dan is succes verzekerd!

De extra cursus bevat een e-boek, een handige systeemkaart en vier lesvideo’s van in totaal meer dan twee en een half uur. Deze onderwerpen komen aan bod:

 • Bruin mengen
 • Zwart mengen
 • Kleuren namengen
 • Tubes namengen

Door het toevoegen van deze spectaculaire extra cursus zal de prijs van de gehele cursus binnenkort aanzienlijk verhoogd worden!

Het kan dus zomaar zijn dat je morgen veel meer betaalt voor deze cursus.

Wees er dus op tijd bij en ontvang de gehele cursus inclusief de extra toevoeging voor de oude prijs.


“Alles dat jij als schilder ooit hoeft te weten over kleuren mengen leer je in deze cursus”


Kleurenmeng Cursus

€ 79,-

Ontbreekt het jou aan kennis om precies die kleuren te verkrijgen die jij zoekt? Succesvol kleuren mengen is slechts een kwestie van kennis en een trefzeker systeem.

 • E-boek “Zelf Kleuren Mengen”
 • Twee en een half uur uitleg in duidelijke videolessen
 • Bonus e-boek “Trefzeker Kleuren Mengen”
 • Bonus video’s (nog eens twee en een half uur extra)

Klik hier om deze Schildercursus te volgen


100% niet goed, geld terug!

Omdat we er zeker van zijn dat deze cursus kleuren mengen jou zal bevallen, geven we je een onvoorwaardelijke niet goed, geld terug garantie.

Jij kunt de schildercursus dus zonder enig risico uitproberen! Twee volle weken na jouw aankoop mag je ons laten weten als je de cursus niets voor jou vindt en je krijgt het volledige aankoopbedrag geheel terug. Je hoeft niet te vertellen waarom, er zijn geen addertjes onder het gras, alle risico is voor ons. Het aankoopbedrag wordt direct teruggestort op jouw rekening. Zonder lastige vragen, of flauwe voorwaarden.

Als dank dat je het geprobeerd hebt, mag je de e-boeken: “Zelf Kleuren Mengen” en “Trefzeker Kleuren mengen” gewoon houden.

Krijg nu direct toegang tot de cursus Kleuren Mengen