Cyperse Kat in Olieverf

Schilderijen van Theo ter Haar Cyerse kat olieverfTARA
de kater heeft alles in het snotje, verdedigt zijn territorium met verve en tolereert  wel eens een medebewoner. Indringers opgepast: hij is gewiekst. We hebben hem nu al 15 jaar en het is een lieverd.
Olieverf op doek 20 x 20 cm
Schilderijen van Theo ter Haar Schilderij en origineel TaraTwinSchilderijen van Theo ter Haar  Voorstadium schilderij cyperse kat
Schilderij en origineel TaraTwin                                Voorstadium schilderij cyperse kat

Terug       Volgende       Vorige

 

 De Cursistenpaginas zijn exclusief voor cursisten van de Videoschildercursus.

3 gedachten over “Cyperse Kat in Olieverf

  1. ikzelf schilder nu al meer dan 1 jaar met artisan en cobra dit zijn water vermengbare oliverven deze verven hebben een heel goede kleurkrachten het schilderen zelf voelt aan als traditionele olieverf met dat veschil dat je water gebruikt als verdunning en geen terpetijn je zitdus niet in de schadelijke chemische dampen. Verder als groot voordeel kunje je kwasten en ander gebruikt materiaal reinigen met water en zeep wat het behoud van je penselen ten goede komt deze verf kun je ook heel waterig toepassen alsof het een aquarel betreft.. doe ik zelf echter nooit. Op de site van talens en winsor newton kun je nog meer info vinden. Ikzou zeggen probeer het een keer uit met eerst bv titaanwit om zelf te voelen hoe e.e.a. gaat succes en maak er wat moois van groeten janek.

  2. Op 20 oktober 2016 hebben wij afscheid moeten nemen van onze trouwe vriend.
    Hij is 20,5 jaar geworden. We missen hem enorm.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.