Het geheim van kleuren mengen in de praktijk (deel 6)

Vijf kleuren olieverf close-up

In het vorige deel van deze serie gaf ik je nog een heleboel extra tips om het meeste uit de vijf vragen van kleuren mengen te halen. De allerbelangrijkste tip zal je inmiddels duidelijk zijn:

Werk aan de hand van een trefzeker en bewezen systeem

In deze serie heb ik je de basiskennis meegegeven de je nodig hebt om trefzeker kleuren te mengen. In principe kun je hiermee echt iedere kleur mengen die je maar wil. Als je de geleerde regels toepast en daar niet meer van afwijkt, zal je alle verbanden die er tussen kleuren onderling bestaan vanzelf steeds helderder gaan zien.

Hoe meer van die puzzelstukjes voor jou op hun plaats gaan vallen, hoe meer je zal gaan zien hoe logisch kleuren mengen eigenlijk in elkaar zit. Hierdoor zal het mengen van de juiste kleur jou vanzelf steeds makkelijker af aan.

Er valt nog veel meer te weten over kleuren mengen waardoor jouw begrip van kleuren mengen steeds krachtiger zal worden. Je zal zien dat ieder stukje aan kennis bijdraagt aan Meesterschap in het kleuren mengen. Hierdoor word je een ware Kleurenmengexpert.

Jij kunt nu twee dingen doen

Je kunt nu aan de slag gaan met de tips die ik je gegeven heb en alles verder zelf ontdekken. Met de basis die ik je heb meegegeven zal je zelf verder alles kunnen uitvissen. Dat is een tijdrovend, maar wel heel leuk proces.

Of  je geeft jezelf nu een boost om een ware expert in het kleuren mengen te worden door in één keer alle geheimen te ontdekken. In meer dan vijf uur aan video’s doe ik je alles precies voor, stap voor stap.

Klik hier om een echte kleurenmengexpert te worden