Kleuren mengen

De Kennisbank voor Schilderen Met Olieverf

“Nooit meer moeite met kleuren mengen dankzij het Ideale mengsysteem”

Alex-Mooyman-150x150Mijn Naam is Alex Mooyman Kunstenaar, maker van deze site, de videoschildercursus en de kleurenmengcursus.

Voordat ik het kleuren mengen goed in de vingers had, nam ik er genoegen mee dat de kleuren die ik mengde niet helemaal, of soms helemaal niet, die kleuren werden die ik bedoeld had. Hoewel ik altijd mijn overgebleven verfrestjes door elkaar mengde om te zien wat er uit voort kwam, wist ik eigenlijk niet precies wat ik aan het doen was en had ik al helemaal geen systeem hiervoor.
Laat staan dat ik kleuren van een voorbeeld exact na kon mengen, het werd altijd net iets anders dan ik bedoeld had. Veel zelf gemengde kleuren bleken helemaal niet die kleuren te geven die ik vanuit de theorie zou hebben verwacht.
Ik had toen nog niet de kennis die ik nu wel heb..
Met het idee, dat ik met sprongen vooruit zou gaan in mijn schilderkunst, als ik het kleuren mengen volledig onder de knie zou krijgen, besloot ik het probleem grondig te gaan bestuderen en daarnaast praktijklessen kleuren mengen te gaan volgen. Het resultaat was een verademing en het leerproces was een prettige en boeiende ervaring. Eindelijk grip op mijn kleuren.
Behalve dat ik veel meer grip heb gekregen op kleuren mengen, heb ik ook meer inzicht gekregen in wat kleuren, naast elkaar gebruikt, ondeling met elkaar doen. Hoe de ene kleur de andere beinvloedt en hoe je daar je voordeel mee kunt doen.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mijn conclusie

Eigenlijk is kleuren mengen helemaal niet moeilijk, als je de juiste aanwijzingen krijgt en een systeem toepast dat altijd het gewenste resultaat geeft. Trefzeker kleuren mengen is eigenlijk heel erg makkelijk, als je maar weet wat je moet doen. Daarnaast zijn er een aantal handige tips, waardoor je je grip op het kleuren mengen steeds meer versterkt.
Tips die ik zelf nooit had kunnen bedenken, hoe voor de hand liggend ze ook waren.
Mijn mogelijkheden als schilder werden plotseling veel breder en het niveau van mijn schilderijen ging met sprongen vooruit. Het is een verademing om gewoon precies te weten wat je doet en moeiteloos die kleur te mengen die je voor ogen hebt.
Om jou op een gemakkelijke en speelse wijze te leren wat je weten moet om iedere kleur te mengen die jij wenst, heb ik al mijn kennis over kleuren mengen samengebracht in deze gemakkelijk te volgen Videocursus Meester over je eigen Kleurenpalet. Daarnaast heb ik alle benodigde theoretische kennis over kleuren mengen, duidelijkuploadsboek Zelf Kleuren Mengen. In begrijpelijke taal leg ik je uit hoe het systeem van kleuren in elkaar zuploadslijkende illustraties.

Wil jij ook volledig grip krijgen op kleurenmengen?

  • Denk jij dat echt goed kleuren mengen alleen voor meesterschilders is weggelegd?
  • Ken jij de vijf vragen die je moet stellen om een kleur perfect te mengen?
  • Ontbreekt het jou aan kennis om precies die kleuren te verkrijgen die jij zoekt?
  • Zou jij het kleuren mengen graag volledig in de vingers willen krijgen?
  • Wil jij leren hoe je met drie kleuren alle kleuren kunt mengen?
  • Wil jij leren hoe je alle kleurgradaties kunt mengen?
  • Zou jij alle soorten huidkleuren willen kunnen maken?

Succesvol kleuren mengen is slechts een kwestie van kennis en een trefzeker systeem

Als jij deze kennis eenmaal in handen hebt, wordt kleuren mengen echt heel eenvoudig,
Je zult precies weten wat je moet doen om iedere gewenste kleur te verkrijgen.
Deze specifieke kennis en aanwijzingen kruploadsren mengen wordt leuk!

Na het zien van deze kleurenmengcuuploads”benefitbox1″>

  • moeiteloos grip krijgen op je eigen palet
  • Nooit meer moeite hebben met trefzeker kleuren mengen
  • Alle kleuren kunnen mengen zoals jij ze zelf wilt hebben
  • Kleuren van fotos of andere voorbeelden gemakkelijk na kunnen mengen
  • Alle benodigde kennis hebben om goed kleuren te kunnen mengen
  • Gemakkelijk alle soorten huidkleur kunnen mengen
  • “Dit is wat Jij Ontvangt”

   E-boek zelf kleuren mengen

   In het E-boek vind je een volledige uitleg uploads>

    • Hoe teken je de kleurencirkel

     Handige Video uitleg over hoe je snel en gemakkelijk de kleurencirkel van Johannes Itten tekent.
     Ik geef je alle benodigde maten en foefjes om gemakkelijk enuploads vijf minuten tekenen kun je al aan de slag met verf en penselen.

     Alle Kleuren in drie Tubes

     Met deze Videoles Leer je hoe je vanuit de drie basiskleuren alle andere kleuren van de kleurencirkel kunt schilderen. Met slechts drie tubes leer je een volledig kleurpalet tevoorschijn toveren.
     Na deze les kun je met slechts drie kleuren en zwart en wit iedere gewenste kleur mengen.

kleuren3

Kleurgradaties maken

In deze Videoles leer je behalve kleurenuploads het mengen van pastelkleuren blijkt plotseling kinderlijk eenvoudig.
Na deze video heb jij het mengen van tinten volledig in de vingers.

kleuren4Huidkleuren Mengen

Het mengen van alle mogelijke huidkleuren is voor jou na het zien van deze Videoles nog slechts een koud kunstje.
Geen portret zal jou nog te moeilijk zijn.
Huidkleuren mengen? … een makkie!

kleuren5Meester over je eigen palet

Met deze Videoles krijg jij volledige grip op je eigen palet.
Alle mogelijke kleuren die er in jouw persoonlijke verfset vuploads opzet aan het licht komen.
Na het zien van deze les zul je begrijpen hoe je het volle uploadsn.
Jij wordt meester over je eigen palet.

Geen moeilijke taal, duidelijke stap voor stap uitleg en voor zich sprekende beelden.

De Videolessen kun je zo vaak bekijken als je maar wilt.

Al deze videolessen worden in het Nederlands gegeven.

Speciale Bonus!

Sinds kort is de kleurenmengcursus uitgebreid meuploadseurenengsysteem.
Met deze extra toevoeging leer jij bij wijze van spreken kleuren muploadsge aanwijzingen van dit systeem opvolgt, dan is succes verzekerd!
De extra cursus bevat een E-boek, een handige systeemkaart en vier lesvideo’s.

Door huploadsra cursus zal de prijs van de gehele cursus binnenkort aanzienlijk verhoogd wuploadsorgen veel meer betaalt voor deze cursus.
Wees er dus op tijd bij en ontvang de gehele cursus inclusief de extra toevoeging voor de oude prijs.

.

Altijd-antwoord-op-al-je-vragen-150x150Altijd Online hulp als je vragen hebt

Ik schep er plezier in om jou zo goed mogelijk te helpen.
Heb jij vragen over de cursus? Is er iets waar je meer over wilt weten? Wil je graag hulp met jouw schilderij? Als Cursist kun jij altijd op mijn hulp en advies rekenen.
Je krijgt altijd antwoord binnen 24 uur. In de meeste gevallen zelfs eerder. 7 dagen per week, dus ook op zondag

Videokleurenmengcursus: 79 Euro

kleuren-overzicht

directtoegang payment

Omdat ik er zeker van ben dat deze Videoschildercursus jou zal bevallen, geef ik je een Onvoorwaardelijke niet goed geld terug garantie.

Jij kunt de videoschildercursus dus zonder enig risico uitproberen!
Drie volle dagen na jouw aankoop mag je mij laten uploadsindt en je krijgt het volledige aankoopbedrag geheel terug.
Je hoeft me nietuploadsder het gras, alle risico is voor mij.
Het aankoopbedrag stort ik direct terug op jouw rekening. Zonder lastige vragen, of flauwe voorwaarden.
Als dank dat je het geprobeerd hebt, mag je het Eboek: “Alles Wat Je Weten Wilt Over Schilderen Met Olieverf” gewoon houden.

Waarom?

Omdat ik weet dat iedere beginnende of gevorderde schilder intens plezier beleeft aan deze cursus, en ik nog nooit klachten heb gehad. Echt waar! Je kunt de enthousiaste reacties overal op de blog lezen.
Aan diegene die deze cursus aanschaft en er spijt van heeft, wil ik dan ook geen cent verdienen.
Ik wil alleen Blije cursisten die Plezier beleven aan hun beslissing. Jij loopt dus Geen Enkel Risico en kunt op je gemak drie volle dagen bekijken of ook jij deze cursus de moeite waard vindt. Het zou je leven wel eens totaal kunnen veranderen! Schilderen heeft mijn leven enorm veranderd in positieve zin. Dat kan jou ook overkomen.
En nogmaals: Als deze cursus jou niet biedt wat je ervan verwacht had, dan krijg je Direct, en Zonder Vragen je Volle Aankoopbedrag Teruggestort.

Kleurenmengcursus: 79 Euro

directtoegang payment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.