Een gedachte over “Merrie met veulen

  1. hallo Liliane, welkom bij ons “clubje”; leuk om er weer iemand bij te hebben; ik vind het paard met het drinkende veulen erg mooi; en ook de zwanen (heb zelf ook een met zwanen) Als ik je een tip over bepaalde olieverf mag geven; die heb ik van Alex, want van Gogh en zo zijn mij ook veel te duur; ik gebruik nu : Winton olieverf; deze verf heeft een goede pigmentatie; dus geweldige kleuren en droogt ook goed op; google maar even op internet; vlg. mij heb ik mijn laatste verf van winton van Peter Of Paul ?? van Ginkel; dan heb je tubes van 200 ml voor ongeveer 8 euro; als je dan die kleine van gogh tubes aanschaft ben je de helft al kwijt; en de tube is zomaar leeg; ik denk dat, als je met olieverf gaat schilderen nog een beter, helderder resultaat zal krijgen; veel plezier gewenst met schilderen….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.