Partnerprogramma leren schilderen

…… Partner / Affiliate Programma…

“Het Enige Wat Jij Hoeft Te Doen is Mensen Naar Mijn Website Te Sturen En Je Ontvangt Ruim 48% Van Elke Verkoop!”

Onderwerp: Verdien 47,50 euro per verkoop…
Beste lezer,
Op deze pagina vind je alle informatie en materiaal wat je kunt gebruiken om aan dit programma mee te doen. Met dit programma kun jij ruim 48 % van de opbrengst krijgen van mijn Videoschildercursus (welke ik verkoop voor 97 euro) .
Je verdient dus 47,50 euro voor elke verkoop die jij realiseert!
Je hoeft enkel even de onderstaande 3 stappen even te doorlopen:
Stap 1
Registreer jezelf gratis als affiliate voor mijn programma op Paypro (een affiliate is een samenwerkingsverband). Registreren bij PayPro is gratis en eenvoudig, het zal je niet meer dan 10 minuten kosten.
Stap 2
Wanneer je een account hebt aangemaakt log dan in bij PayPro en klik op de knop productoverzicht (in de linker kantlijn / menu). Zoek in de lijst in het midden van de pagina mijn programma: “Leer schilderen met Olieverf”.
Je ziet een, blauwe link staan, hierbij staat de tekst: Promoot dit product met jouw eigen unieke URL. Dit is jouw unieke affiliate link. Wanneer je er op klikt ga je naar mijn website maar wordt er geregistreerd dat je via jouw link bent gekomen. Deze link is 100% uniek voor jou!
Stap 3
Kopieer deze link zodat je deze kunt gebruiken om mijn website mee te promoten, wanneer iemand mijn programma aanschaft via jouw unieke link ontvang jij 47,50 euro.
Je kunt nu beginnen met promoten, elke verkoop levert je 47,50 euro op, PayPro betaalt je je verdiensten op elk gewenst moment uit.

Wat gebeurt er precies als er iemand op mijn affiliatelink klikt?

Deze persoon komt dan op mijn website waar hij zich kan inschrijven voor mijn nieuwsbrief, nadat hij dit heeft gedaan komt hij op deze pagina uit. Op die pagina staat mijn programma te koop voor 97 euro.
Die 97 euro kan betaald worden met het betaalsysteem van PayPro en zodoende ziet PayPro precies of de koper via jouw link is gekomen en splitst de opbrengsten automatisch in 47,50 euro voor jou en de rest voor mij (transactiekosten zijn ook voor mijn rekening).
Omdat ik het e-mailadres van de bezoeker heb kan ik nog enkele mails met waardevolle informatie naar de betreffende persoon sturen zodat de kans hoger wordt dat hij/zij het product aanschaft.
Ook als ik via de mail alsnog het product verkoop wordt er automatisch vastgelegd dat de klant via jouw link is gekomen en dat jij dus de commissie uitbetaald krijgt (er wordt een cookie weggeschreven op de computer van de bezoeker zodra hij op jouw link klikt).
Ik heb het verzamelen van e-mailadressen er tussen gezet om de kans op verkopen te verhogen en zo dus een win-win situatie te creëren.

Wat vind je verder op deze pagina?

Ik kan me voorstellen dat je niet heel veel kunt met alleen deze link, daarom vind je op deze pagina eveneens wat promotiemateriaal. Dit promotiemateriaal kun je op je website plaatsen en jouw eigen link aan koppelen om mensen naar mijn website te krijgen.
Tip: Sla deze pagina op in je favorieten zodat je te allen tijde gemakkelijk bij de informatie kunt, deze pagina wordt constant uitgebreid en aangevuld met informatie en materialen.


Promotiematerialen

Hieronder vind je promotiemateriaal dat speciaal gemaakt is om jou te ondersteunen bij de promotie van de Videoschildercursus. Je kunt de plaatjes en de teksten gewoon kopieren en plakken.
Je kunt het plaatje hieronder gebruiken om de cursus te promoten. Plak je affiliatelink hieronder (dus onzichtbaar).
Schildercursus
De tekst hieronder mag je gebruiken, aanpassen en veranderen.
Onthoud goed dat unieke content, dus door jou zelf geschreven tekst beter scoort in google en dus meer bezoekers zal genereren.
LEER SCHILDEREN MET OLIEVERF AAN DE HAND VAN EENVOUDIG TE VOLGEN INSTRUCTIE VIDEO’S
Wil jij leren schilderen met olieverf of doe je dit al geruime tijd, maar ben je op zoek naar nieuwe technieken, dan moet je deze site zeker even bezoeken.
Behalve een geweldige en overduidelijke videocursus waarmee je stap voor stap alle ins en outs van het leren schilderen met olieverf onder de knie krijgt, zul je hier veel gratis informatie vinden,
Ook is er de mogelijkheid van het stellen van vragen over olieverf en schildertechnieken.

De cursisten van de videoschildercursus krijgen ook een eigen pagina op de website, waar je kunt zien wat deze cursus teweeg brengt.
Zie hier het resultaat.
Persoonlijke pagina's cursisten schildercursus

Ook onder deze foto kun je weer je affiliatelink plakken. Je kunt je affiliatelink ook onder een stuk tekst plakken zoals bijvoorbeeld: Klik Hier om Direct naar de cursus te gaan.

Wil je meer plaatjes gebruiken of heb je een specifieke vraag aan mij laat het dan even weten.

Vriendelijke groet,
Aex Mooyman

2 gedachten over “Partnerprogramma leren schilderen

 1. Beste Alex,
  Hoe lang is een cookie van kracht bij Paypro? Wordt je eventueel gewaarschuwd als je aan verlenging toe bent?
  IK weet niet of jij dat weet. Anders moet ik dat misschien bij Paypro informeren.
  Inmiddels ben ik begonnen met jouw cursus te promoten. Afgelopen zaterdag heb ik emails verzonden en tevens staat jouw cursusaanbieding op mijn website.
  Sta jij ook op facebook soms? Zo ja waar kan ik dat zien?
  Met vriendelijke groet,
  Frits

  1. Hoi Frits,
   Het lijkt me i.d.d. het beste dat je dat bij Paypro informeert.
   Ik sta ook op FB.
   kun je via mijn website vinden (onderaan).
   Als je me even een linkje naar je website stuurt waar je mijn cursus promoot, kan ik je mogelijk nog wat adviezen geven.
   Vriendelijke groet,
   Alex Mooyman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *