Schildercursus 1 korting

Tijdelijk met 25% korting!

Schildercursus 1 | Schilderen met Olieverf

Leer stap voor stap schilderen als een ware kunstenaar


24/7

Leren waar en wanneer het jou uitkomt

50+

Stap-voor-stap schildertips

100%

Tevredenheidsgarantie

Wil jij leren schilderen als een ware kunstenaar, maar weet je niet waar je moet beginnen of ben je bang dat je het niet kunt?

Volg dan deze eenvoudige, stap-voor-stap videocursus en schilder meteen mee.

Iedereen kan schilderen! 

Ook jij! Ook als gevorderde schilder zul jij jezelf met deze cursus een groot plezier doen.

“Met deze Duidelijke en Eenvoudig te Volgen Cursus Leer jij Stap voor Stap Schilderen met Olieverf”


Goede voorbereiding

Alles wat je weten moet om te leren schilderen zul jij in deze Videocursus leren.

Ook voor gevorderden

Ook als gevorderde schilder zul jij jezelf met deze cursus een groot plezier doen.

Stap-voor-stap uitleg

Stap voor stap wordt je uitgelegd hoe jij tot een prachtig en creatief eindresultaat komt.

Alle geheimen uitgelegd

Vele Geheimen over Schildertechnieken met Olieverf zullen voor Jou Onthuld worden.

Dit zegt Alex Mooyman over zijn cursus

Alex Mooyman

“Schilderen heeft mij altijd gelukkig gemaakt. Het is een heerlijke bezigheid, waar je van tot rust komt en gelukkig van gaat voelen. Dat is een plezier wat ik graag ook aan jou wil doorgeven. Het gaat in eerste instantie om het plezier. Het eindresultaat is het product van jouw plezier. 

Terugkijkend op mijn leerperiode in de schilderkunst, had ik een stuk sneller leren schilderen als iemand mij gewoon bij de hand had genomen en het mij voor had gedaan van A tot Z. Als je die basis eenmaal goed onder de knie hebt, kom je al snel tot wonderlijke resultaten, want olieverf is echt een geweldig materiaal. 

Nu, ruim vijftien jaar later leek het mij geweldig om zelf die hand uit te reiken naar beginnende en gevorderde schilders. En dat resulteerde in deze overduidelijke en zeer complete videoschildercursus, waarmee iedere beginnende schilder een vliegende start krijgt en iedere gevorderde schilder dingen bijleert die hij of zij nog nooit eerder had ervaren.

In mijn videolessen en E-boeken zul je regelmatig intens plezier beleven, terwijl ik je spelenderwijs vele fantastische schildertechnieken bijbreng.

Mag ik jou ook in vervoering brengen?”

Alex Mooyman
Schilderleraar van deze cursus


Waarom is deze cursus zo geliefd?


Stap voor stap begeleiding

De lessen zijn zo gemaakt dat je precies kunt zien wat Alex doet en hoe hij het doe. Hij neemt ruim de tijd voor iedere stap en legt ook regelmatig van alles uit over het hoe en waarom.

Zo kun je gemakkelijk met hem meeschilderen en zal je heel erg snel leren. 

Online leeromgeving

Naast de videolessen en het e-boek, kun je gemakkelijk direct om hulp vragen van andere cursisten in de online gemeenschap Schildervrienden. Je kunt altijd snel op antwoord rekenen, zodat je snel weer verder kunt. Lukt er dus iets niet, of wil je weten hoe je iets moet aanpakken? Laat je snel helpen in de online leeromgeving.

Geschikt voor elk niveau

Deze schildercursus is geschikt voor beginners maar ook voor gevorderden Alle technieken die je nodig hebt voor een geslaagd schilderij komen langs en worden stap voor stap uitgelegd.

Heb je weinig schilderervaring, geen zorgen, Alex neemt je aan de hand en laat je zien dat jij dit ook kunt. Heb je al wat meer schilderervaring, dan ga je zeker ook veel nieuwe dingen leren. Veel van de technieken die Alex je laat zien zijn bij veel schilders nog niet bekend

Wat ga je leren in deze online schildercursus?


 • Alles wat je weten moet om te leren schilderen zul jij in deze schildercursus leren.
 • Ook als gevorderde schilder zul jij jezelf met deze cursus een groot plezier doen.
 • Stap voor Stap wordt jou uitgelegd hoe je tot een prachtig en creatief eindresultaat komt.
 • Vele geheimen over schildertechnieken met olieverf zullen voor jou onthuld worden.
 • Altijd persoonlijke hulp als je ergens niet uit komt of een vraag hebt.
 • Jouw vrienden zullen versteld staan van jouw schildertalent.

Wat ontvang je?


Het E-boek “Alles Wat Je Weten Wilt Over Schilderen Met Olieverf”

In dit E-boek vind jij alles wat je weten moet om succesvol te kunnen beginnen met schilderen. Hiermee zul jij in één keer de juiste materialen kunnen vinden en vind je handige tips om geld te besparen. In het E-boek Wordt jou alles uitgelegd wat je moet weten voordat je begint met schilderen, zodat je goed voorbereid aan de slag kunt. Uitleg over verf, kwasten, penselen, ander schildergereedschap, hulpmiddelen, mediums, vernis, bespaartips en meer. Alles verduidelijkt met prachtige kleurenfoto’s.

Duidelijke Uitleg over Kleuren en Mengen

In het E-boek vind je bovendien een volledige uitleg over kleuren en kleurenleer. Primaire kleuren, secundaire kleuren, complementaire kleuren, het effect van kleuren onderling. Je zult alle kennis over kleuren gemakkelijk begrijpen en toe kunnen passen. Deze boeiende kennis van kleuren zal je enorm helpen om de kwaliteit van jouw eigen schilderij te verheffen.

Video 1: Lucht en Water

In deze les leer je eerst hoe je het doek voorbewerkt voordat je echt gaat schilderen. Vervolgens leer je realistisch lucht en water schilderen. Duidelijk wordt jou uitgelegd hoe je de verf mengt, welke kwasten je gebruikt en hoe je een prachtig resultaat zult krijgen. Hoewel de meeste mensen luchten schilderen moeilijk lijken te vinden, zul je zien dat jij met mijn technieken ook al snel prachtige luchten zult kunnen schilderen, Ook water schilderen is slechts een kwestie van de juiste techniek toepassen, waardoor het ook echt op water gaat lijken. Na het zien van deze videoles, zul je Gemakkelijk lucht en water kunnen schilderen. 

Video 2: Bergen

In deze video leer je Landschap op de achtergrond schilderen. In deze les zijn dat bergen. Je leert de bergen zo neer te zetten dat het duidelijk wordt welke bergen op de achtergrond staan, en welke op de voorgrond. Dit wordt ook wel optisch perspectief genoemd. Na het zien van deze video zul jij zeer realistisch bergen kunnen schilderen.

Video 3: Zandstrand

Deze les begint met het schilderen van wat boompartijen op de achtergrond. Daarna leer je zandstrand schilderen. Duidelijk wordt uitgelegd hoe je de structuur in het zand maakt. Duintjes, Kuiltjes, Nat zand, Droog zand. Daarnaast leer je de Stenen op de voorgrond schilderen. Direct wordt je duidelijk hoe je de stenen echt laat lijken.

Video 4: Voorgrond

In deze les leer je de palmen op de voorgrond schilderen. Je leert een heel gemakkelijke manier om palmtakken te schilderen. De stammen krijgen echte schubben, een klusje waardoor je ook de fijne details aanleert. Kies zelf welke boom jij op de voorgrond wilt zetten en leer hoe je dat naar jouw eigen hand kunt zetten. Zie de palmbomen los komen van de achtergrond.

Video 5: Details

In deze les gaan we de puntjes op de “i” zetten. Highlights worden geplaatst, de bomen komen nog verder los van de achtergrond. Het water komt tot leven door nog meer detail aan te brengen. Schaduwen worden aangebracht. Je leert hoe je jouw schilderij tot leven brengt. Je leert net dat ietsje meer wat jouw schilderij bijzonder maakt. Deze les is echt de kroon op jouw schilderij.

Video 6: Tips & Trucs

In deze boeiende les zul je veel Inspiratie opdoen. In deze les komen vele schilderijen van mijn hand langs. Je leert begrijpen hoe een schilderij wordt opgebouwd. Bij ieder schilderij leer je weer wat nieuws en ontdek je handige trucs. Je krijgt diverse tips en trucs en jou wordt uitgelegd hoe de diverse schilderijen tot stand zijn gekomen. Na het zien van deze les, zul je een grote diversiteit van schilderijen kunnen begrijpen en zelf schilderen.

Altijd online hulp als je vragen hebt

Heb jij vragen over de cursus? Is er iets waar je meer over wilt weten? Wil je graag hulp met jouw schilderij? Als Cursist kun jij altijd op hulp en advies rekenen van de andere cursisten van de online gemeenschap Schildervrienden.

Klaar om te starten? Je investering is tijdelijk slechts 67 euro in plaats van 97 euro


Ervaringen van gebruikers


Ik had nog nooit geschilderd

Aan alle schilders in de dop, die nog twijfelen: Ik heb de schildercursus van Alex Mooyman ” Schilderen met Olieverf ” aangeschaft en de lessen zijn rustig en duidelijk gegeven. Ik had nog nooit geschilderd en na het zien van de lessen heb ik zijn strand met palmbomen zodanig nageschilderd, dat ik een pluim op mijn schildershoed kreeg van Alex. Dus ik zou zeggen: Gewoon doen…!!

Elly

beginnende schilderes

Het is een hele handige cursus met diverse technieken

 Ik schilder al jaren maar het floept zo uit mijn vingers en penseel. 1 keertje heb ik een workshop gevolgd “ode aan van Gogh” en daarna heb ik heel veel gelezen.. alhoewel.. ik deed toch altijd mijn eigen ding. Omdat ik toch behoefte had aan een schilderscursus en heel weinig tijd had om naar een cursus toe te gaan, heb ik ook de cursus van Alex aangeschaft. Het is een hele handige cursus met diverse technieken en ik ben er zeker wijzer van geworden. Een echte aanrader. Groetjes, Christelle

Christelle

gevorderde schilderes

Het is een cursus die ieder beginneling moet aanschaffen

Heb de cursus van Alex Mooyman aangeschaft ben net begonnen met schilderen. Het is een cursus die ieder beginneling moet aanschaffen. Het word je duidelijk uitgelegd hoe je alles moet doen. Ik hoop dat ik nog meer van Alex te zien krijg en nog meerdere cursussen komen. Ik ga ze dan onmiddellijk aanschaffen. Bedankt Alex Groetjes Derk

Derk

beginnende schilder

Enkele resultaten van cursisten


“Met de verkoop van slechts 1 schilderij verdien jij deze cursus meervoudig terug”


Maar dat is nog niet alles!

Je krijgt ook nog een aantal fantastische bonussen:

Bonus 1 – Extra les: Abstract schilderen

In deze Video laat Alex jou duidelijk zien wat het belang en plezier is van abstract schilderen. Deze les biedt veel inspiratie voor liefhebbers van abstract. Vele voorbeelden van abstracte werken van Alex’ hand worden besproken en toegelicht. Zelfs als je niets met abstract hebt, zul je deze les leuk en leerzaam vinden. Kortom een waardevolle aanvulling op jouw kennis over schilderen!  (t.w.v. 25 euro)


Bonus 2 – Perspectief en Schaduwwerking

 • 1 puntperspectief
 • 2 puntsperspectief
 • 3 puntsperspectief
 • Vogelperspectief
 • Kikvorsperspectief
 • Realistisch schaduwen bepalen

Alex heeft de beste video’s verzameld waarin perspectief en schaduwwerking worden uitgelegd. Na het bekijken van deze bonusvideo’s zul je alle geheimen van perspectief en schaduwwerking onder de knie krijgen. Jouw werk zal hierdoor veel realistischer worden. (t.w.v. 25 euro)


Leer Schilderen met Olieverf
Schildercursus1

Tijdelijk van € 97,- voor €67,-

Wil jij leren schilderen als een ware kunstenaar, maar weet je niet waar je moet beginnen of ben je bang dat je het niet kunt? Met deze duidelijke en eenvoudig te volgen schildercursus leer jij stap voor stap schilderen met olieverf.

 • E-boek “Alles Wat Je Weten Wilt Over Schilderen Met Olieverf”
 • Meer dan 6 uur uitleg in duidelijke videolessen
 • Extra bonusles “abstract schilderen”
 • Uitleg over perspectief en schaduwwerking

100% niet goed, geld terug!

Omdat we er zeker van zijn dat deze schildercursus jou zal bevallen, geven we je een onvoorwaardelijke niet goed, geld terug garantie.

Jij kunt de schildercursus dus zonder enig risico uitproberen! Twee volle weken na jouw aankoop mag je ons laten weten als je de cursus niets voor jou vindt en je krijgt het volledige aankoopbedrag geheel terug. Je hoeft niet te vertellen waarom, er zijn geen addertjes onder het gras, alle risico is voor ons. Het aankoopbedrag wordt direct teruggestort op jouw rekening. Zonder lastige vragen, of flauwe voorwaarden.

Als dank dat je het geprobeerd hebt, mag je het e-boek: “Alles Wat Je Weten Wilt Over Schilderen Met Olieverf” gewoon houden.

Krijg nu direct toegang tot schildercursus 1