6 gedachten over “Schilderijen van Adri Huisman Berkenbos met ree

 1. Hoi Dick,
  Drie keer een compliment, het kan niet op…. maar dankjewel hoor. Ben op het ogenblik met acryl bezig ivm. de komende expositie, maar ik verlang nu al terug naar de olieverf. Je kunt daar zó veel meer mee dan met acryl…. Ik lees van jou ook allerlei plannen. Schilderen op masoniet?! Benieuwd wat je ervan maakt, en hoe dat bevalt. Je laat het toch wel zien he?
  Hartelijke groeten, Adri.

  1. Hoi Adri,
   Sorry, maar drie keer was een foutje van het programma, heeft Alex al hersteld, maar wel heel erg gemeend van mijn kant!!
   Natuurlijk laat ik zien hoe ik het doe met masonite(geen geheimen).
   Maak je wel foto’s van de expositie en zet je die dan ook op de ‘schildersite’?? We zijn allemaal benieuwd!!
   Dick

 2. Hallo Alex, Theo, Dick, Philippe, Jan, en alle andere bezoekers: Ik wens jullie fijne feestdagen en de wensen op het kaartje hieronder zijn natuurlijk ook voor jullie! Op de kaart hebben we een foto van één van mijn laatste koeienschilderijen gezet – zo kun je dus ook je werk verspreiden…. haha.
  Ik wens jullie ook dat 2012 een geweldig schilderjaar gaat worden!
  Hartelijke groeten, Adri.
  Adri-Huisman-Wenst-iedereen-prettige-feestdagen

 3. Dag Alex, Adri en alle andere bezoekers, met al dan niet eigen pagina op deze site.
  Ik wens jullie eveneens zalige feestdagen met de beste wensen voor 2012, en een van die beste wensen kan wel een inspiratievolle en creatieve schilderwerken zijn in 2012, wie weet?.Maar zeker een goede gezondheid.
  Adri, zulke zelfgemaakte creatieve kaartjes, met eigen schilderwerk, lijkt me een goed idee dat ik kan toepassen voor volgend jaar.Bedankt voor de tip.
  Hartelijke groeten en tot volgend jaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.