Page content

Schilderijen van Alex Mooyman maker van deze site

Schilderijen van Alex Mooyman maker van deze site

Eindelijk is het er dan van gekomen, mijn schilderijen op deze site!

Ze stonden al op een andere site van mij, vandaar dat ik me er nooit zo mee bezig heb gehouden. Maar eigenlijk een beetje gek natuurlijk dat het zo lang geduurd heeft. Ook mensen die geïnteresseerd zijn in mijn Videoschildercursussen, willen natuurlijk graag zien wat ik zelf maak.

Binnenkort volgen ook mijn beschilderde krukjes, waarmee mijn schildercarrière begon.
Ik hoop ze binnenkort ook aan deze site te kunnen toevoegen,
Intussen ben ik natuurlijk heel benieuw wat je van mijn schilderijen vindt, dus je maakt me ontzettend blij als je een reactie achterlaat.

Hier vind je mijn schilderijen.

Verder kun je Hier nog wat meer lezen over mijn achtergrond.

Veel kijkplezier, en laat me weten wat je er van vindt.

Vriendelijke groet,

Alex Mooyman

 

Comment Section

9 reacties op “Schilderijen van Alex Mooyman maker van deze site


Door yvonne op 9 januari 2014

Beste Alex
Heel even buiten je schilderwerk wat ik geweldig vind ,ik vind je een echte kunstenaar !!!!Maar wel een HELE leuke !!
Ik verwonder me hoe begaan en hulp van jou kant naar mensen wie willen schilderen is ,ik ben al 15 jaar met docenten bij een kunst en cultuur centrum aan het leren ,en ik vind het top Docenten waar ik heel veel van leer .Maar jij bent alleen zonder eigenbelang bezig over te brengen in begrijpelijke bewoording wat jij ontdekt en geleerd hebt over te brengen ? besef dat de cursussen waar ik het over hebt veel geld kosten ! en ji bent maar tips video:s enz enz aan het uitdelen dat ik bijna geen cursus meer nodig heb.


Door Alex op 9 januari 2014

Dank je Yvonne,

Fijn dat ik je zoveel mag inspireren.

Vriendelijke groet,

Alex Mooyman


Door Nicasens Benjamin op 20 december 2013

Hallo Alex, Als reactie kan ik zeggen dat ik jou werken zeer mooi vind, temeer daar het een stijl is welke ik niet onder de knie heb bij gebrek aan ondervinding. De moeilijkheidsgraad ligt veel hoger als mijn stijl daar ik afschilder van foto. Ik heb nog maar een viertal werken gemaakt en kan dus ook moeilijk oordelen over de vakkundigheid van iemand. Maar één feit is zeker ik vind ze mooi.
Hopelijk mag ik nog veel van jou te zien krijgen op mijn scherm
Dank U
NIC.


Door Alex op 20 december 2013

Hoi Nic,

fijn om te horen dat je van mijn schilderijen kunt genieten.

Vriendelijke groet.

Alex Mooyman


Door ypie de weerd op 4 juni 2013

hallo Alex. ik zou graag zand,ribbeltjeskarton,kleine stukjes hout, piepschuim gedroogd blad en riet op mijn doek plakken; weet jij welke lijm daarvoor geschikt is zonder dat het doek wordt aangetast of dat de boel eraf valt (ik heb ook nog een pasta om de boel nog een beetje beter bijelkaar te houden…ps. ik weet niet of ik de vraag op de juiste plek heb gezet, want ik weet even niet meer hoe dat precies moet; hoop dat het overkomt…vr.gr.ypie


Door Heleen op 15 februari 2013

Hallo Alex,

Op mijn zoektocht naar verschillende websites over schilderen en tekenen (dit omdat ik binnenkort zelf ook graag een website wil opzetten) kwam ik op jouw website “schilderen met olieverf” terecht. Complimenten voor alle uitgebreide tips en links. Boordevol informatie en enthousiasme in ieder geval! Echt een heel goed voorbeeld voor mij en vind je werk ook mooi! Opvallend en eigenlijk ook heel leuk dat je vooral veel info voor anderen hebt staan. Meeste kunstenaarssites gaan in hoofdzaak over zichzelf en vaak een beetje saai. In dit geval dus niet!
Succes verder ! groetjes Heleen


Door Alex op 15 februari 2013

Hoi Heleen,

bedankt voor je compliment.
Ik stuit me aan bij jouw opmerking dat veelschilderleraren een beetje te vol van zichzelf zijn.
Het werk van anderen is minstens even leuk en boeiend en ik vind het nu juist zo fijn om dat hier te delen.

Ben benieuwd naar je website. Kijk ook even naar mijn partnerprogramma, dan kun je meteen geld verdienen met je website.
https://schilderenmetolieverf.nl/partnerprogramma/

Succes,

Vriendelijke groet

Alex Mooyman


Door adri op 9 februari 2013

Apart Alex, dat je nu ook je eigen werk laat zien!
Dus…. welkom op je eigen site….haha.
Leuk om jouw werk (nog eens) te bekijken, “Follow the wind” heeft echt mijn hart geraakt.
Succes met alles, hartelijke groet, Adri.


Door Alex op 10 februari 2013

Hoi Adri,

Zo had ik er nog niet over gedacht, haha.
Maar inderdaad, fijn om thuis te komen.
Follow the wind hangt ergens in een prive-sauna.
De koper begreep onmiddellijk wat ik bedoeld had.
Ik mis het doekje nog wel eens, maar het is goed terecht gekomen.

Vriendelijke groet,

Alex Mooyman

Plaats een reactie


*


like

Niks missen? Blijf met 1 muisklik op de hoogte!