Schilderijen van Anja de Vries

Fietser

Anja de Vries  schafte alle drie de Videoschildercursussen aan in 2015. Zij werkt voornamelijk met acrylverf en kan niettemin de olieverfcursussen prima uitvoeren in acryl.

Wil je een reactie achterlaten voor Anja de Vries? Zij zal dit zeker waarderen!

Anja de vries

Mijn naam is Anja de Vries. Ik ben 44 jaar en kom uit Zoetermeer. Toen ik lid werd van een tijdschrift kreeg ik als welkomsgeschenk een setje acrylverf. In juni van dit jaar ben ik begonnen met schilderen. Het schilderen is voor mij ontspanning. Ik ben begonnen met het na schilderen van voorbeelden. Ik schilder op dit moment nog allerlei dingen, heb niet een specifiek onderwerp.
Ik heb de kleurenmengcursus gevolgd bij Alex en ben nu bezig met de videoschildercursus1, dit is goed te doen met acrylverf. Ik ga ook zeker nog videocusus2 volgen. Naast olieverf is de cursus ook prima te doen met acrylverf.

Een gedachte over “Schilderijen van Anja de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *