Schilderijen van Betsy Baas

Leeuwen moederliefde

Betsy Baas schildert sinds 2008. Veel vriendelijk kijkende tijgers, leeuwen en cheeta’s. Daarnaast papagaaien, bloemen en rijstvelden in vrolijke kleuren.

Wil je een reactie achterlaten voor Betsy Baas? Zij zal dit zeker waarderen!

Betsy Baas

Mijn naam is Betsy Baas en ben sinds eind 2008 aan het schilderen. Nadat ik met een stel vrienden een groot schilderij had gemaakt, ieder had 40x40cm, is de drang om zelf te schilderen begonnen. Ik heb nog een fulltime baan en schilderen is nu een hobby geworden. Ik heb naast mijn baan een andere leuke hobby en dat is mijn praktijk voor massage. Daarvoor maakte ik muziek ( gitaar en zang ) voor feesten en partijen maar door mijn reumatische klachten kon ik daar niet verder mee. Het vergde teveel energie. Ik zit ook op Tai Chi en dat is om de souplesse erin te houden.

Dus al met al een druk baasje (Betsy BAAS) Als iemand het erover had over schilderen als ze met pensioen zijn of gaan zei ik altijd ja dat wil ik later ook gaan doen. Maar dat LATER is nu al denk ik, want ik vind het zo leuk om te doen en ik zit soms helemaal in mijn schilderij. Dat geeft echt rust in je hoofd. Ik heb ook net als Pina nog geen voorkeur in het schilderen van de onderwerpen, Ik heb tot nog toe steeds via foto’s of plaatjes van het internet een schilderij gemaakt maar of ik het allemaal goed deed weet ik niet. Ja wat is goed he? Maar of het klopt wat betreft diepte en zo dat wil ik graag leren en horen van de cursisten of van Alex natuurlijk of het juist is. Je kan altijd nog leren van je foutjes en dat wil ik graag. Ik hoop dat de mensen ook iets moois in mijn schilderijen zien.

Met vriendelijke groet
Betsy Baas

28 gedachten over “Schilderijen van Betsy Baas

 1. Hi Betsy,
  Wat zijn je doeken mooi.!!
  Mijn voorkeur gaat uit naar de dieren: erg goed en zeker voor iemand die net bezig is.
  Je luipaard springt er uit, dit is puur mijn gevoel. Schitterend gedaan.
  Prettig voortzetting!!!
  pina

 2. Hallo Pina
  Dank je wel voor je reactie, ik heb daar ook heel veel plezier aan gehad. En wild life blijf ik mooi vinden om te schilderen.
  groetjes Betsy

 3. Ha Bets,
  Leuk je naam en foto op deze site te zien!
  De schilderijen van de dieren vind ik de mooiste.
  Ik hoop dat je nog veel mooie doeken mag schilderen en dat je je mag ontwikkelen zoals je graag wilt.
  Ik zie er naar uit.
  Liefs Auktje

 4. Hoi Bets,
  Wat goed joh, nog een paar jaar en je bent profsseioneel. Wat sta je ook leuk op de foto’s. Ik heb dat je er veel plezier in blijft houden, dat is het belangrijkste.
  Lieve groeten,
  Elly

 5. Hoi Betsy,
  Heel goed Bets. Ik ben onder de indruk. Je hebt talent.
  Ik vind de bloemen erg mooi. Wanneer is je eerste expositie?
  Groet Jan.

 6. Hoi Betsy,
  Ik vind je schilderijen prachtig. De diepte in je schilderijen zijn prima hoor en de dieren zijn erg goed, ik vind dat het moeilijks. Neem mijn petje af hoor. Ga zo door en geniet van het schilderen.
  Groetjes
  Emmy

 7. Hallo lieve nicht van me,
  Goh meis, er zijn van die mensen die echt alles kunnen, en jij bent er dus zo een! Fantastisch!!
  Dikke zoen, Nellie

 8. Ha die Betske,
  Fantastisch meis, heel mooi, je hebt echt talent!!!
  Blijf lekker zo doorgaan, zie je maandag
  Groetjes van John, Leonie en Kim

 9. Dag Betsy,
  Proficiat met je kunst!
  Vooral de roofdieren zijn goed getroffen.
  Ze hebben een goede uitstraling”.
  hartelijke groet,
  Arie

 10. Hoi Betsy,
  Jouw creativiteit is echt bijzonder! Goed van je dat je hier iets mee gedaan hebt/ doet! Leuk deze site en mooie schilderijen, Petje af !
  Ik wens je nog heel veel plezier met het maken van nieuwe meesterstukken!
  Groetjes Kitty

 11. Hoi Betsy,
  Erg leuk dat je nu via de computer les hebt.Je hebt al veel mooie schilderijen gemaakt.
  Het is altijd leuk om vooruitgang te zien, dus zet maar gauw weer nieuwe schilderijen op de site!
  Nog heel veel schilder plezier!
  groetjes Sylvia

 12. Hallo Bets,
  Ik heb je painting bekeken en ik vond het geweldig.
  Ga zo door, dan word je een Bob Ross.
  Groetjes: Reiny

 13. Heeeeee zussie van me,Wij wisten allang dat je op velerlei manieren talent had ,maar wat je nu weer neer zet is helemaal toppie joh!!De kleuren die je gebruikt maakt `n mens vrolijk en dat zegt al genoeg Bet!Vooral lekker doorgaan met jouw hobby en straks als je met pensioen mag ,dan kun je je helemaal uitleven op het doek.Ik mag wel even stellen dat ik meer dan trots ben op mijn zus!!!Toi toi lieverd en ik hou van je!!Heel veel liefs je broerke Leo XXXXXXXXXXX

 14. Nog maar 4 jaar aan het schilderen?
  EEN NATUUR-TALENT !!!!
  Je moet je niet afvragen of iets mooi is of niet; of alles klopt.
  Als jij het mooi vindt en plezier beleef aan het schilderen, is het goed.
  groet van een mede-schilder-es
  Elly

 15. Wat een leuke site Bet,
  Had je schilderijen al gezien en vind het heel erg mooi,
  Heb de Stokstaartjes van je in de slaapkamer hangen.
  Ben trots op je hoor!
  Merk dat je steeds beter wordt!!
  Groetjes van je zusje
  XX

 16. Hallo Betsy,
  Welkom met je prachtige schilderijen in het rijtje “Schilderijen van Cursisten”!
  Wat een mooie dieren heb je geschilderd!!!!!!!
  Heerlijk om te schilderen als je zo’n druk leven hebt he?
  Even de tijd en alles vergeten – je hoofd leeg, en alleen maar schilderen….
  Ik wens je nog veel plezierige schilderuurtjes toe!
  Groetjes, Adri Huisman.

 17. Nou Betsie ik ben diep onder de indruk van jou schilderkunst, ik hoorde het van Milly en dacht ik moet gelijk even reageren, ik vind het heel erg mooi, wat een creativiteit heel veel lieve groetjes van Jenny.

 18. Lieve Betsy,
  We hebben zojuist je site bekeken en zijn super trots dat je zulke leuke en fleurige schilderijen maakt!
  Wat helemaal fijn is, is dat jij er zo’n plezier aan beleefd om dit te maken!
  Ga zo door en laat ons mee genieten van jou schilderkunst!
  Dikke kussies en knuffels van je broetje Peter en Wilma.xxxx

 19. Hoi Betsy,
  Heel erg knap hoe je eigenlijk in zo’n korte tijd (2008 begrijp ik)al zo ontzettend mooi kan schilderen, dan heb je echt heel veel talent! Ik hoop dat je wanneer je eraan toe bent een keer een expositie houdt zodat we de schilderijen in het echt kunnen bewonderen. Nog heel veel schilderplezier,
  lieve groet, Alexandra

 20. Je kan niet alleen heerlijk masseren maar ook mooi schilderen zie ik nu pas 🙂
  Groetjes en veel succes Betsy

 21. Geweldig, Betsy , maar we hebben er al uitgebreid over gesproken.
  Ik heb respect voor wat je allemaal kunt zonder dat je zelf wist en de manier waarop je er helemaal voor gaat!
  Met zoveel elan en passie. Geweldig!
  Het is een mooie site, maar ik mis nog wat schilderijen…..
  Heel veel succes,
  Groetjes je proefkonijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *