Schilderijen van Dick van Barneveld

Dick van Barneveld schildert veel bloemen volgens de methode van Gary Jenkins. Hij houdt van de vrije schilderstreken van Gary Jenkins. Ook een geslaagde Bob Ross. Wel knap, maar niet zo boeiend vindt hij. Tot slot ook nog een portret van zijn grote vriend Thijn.

Wil je een reactie achterlaten voor Dick van Barneveld? Hij zal dit zeker waarderen!

Dick van Barneveld

Hallo bezoekers, Welkom!

Wat een leuk idee van Alex om op deze website onze schilderingen te mogen laten zien. Ikzelf ben pas een paar jaar bezig met schilderen – vroeger tekende ik veel. Ik ben nog niet helemaal tevreden over mijn werk, maar iedereen mag het gewoon zien en na de volgende tig.. schilderijen zal ik misschien wel laten zien wat ik wil. Iedereen mag mij Hieronder laten weten wat jullie er wel of niet van vinden.

Dick van Barneveld

6 gedachten over “Schilderijen van Dick van Barneveld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *