Schilderijen van Emmy Crama

zandverstuiving_Drenthe

Emmy Crama schafte de Videoschildercursus aan begin 2010. Sindsdien heeft zij al vele werken geschilderd en zie je haar kwaliteit groeien. Zij laat zich graag inspireren door de natuur.

Wil je een reactie achterlaten voor Emmy Crama? Zij zal dit zeker waarderen!

Emmy Crama

Mijn naam is Emmy Crama, ik schilder sinds 2 jaar en ben met 2 linker handen begonnen. Nadat ik de videoschildercursus heb bekeken ben ik gestart en tot mijn verbazing voelde het goed en ging het me niet slecht af. Naarmate ik meer schilder voel ik dat het telkens toch beter gaat. Ik was eerst begonnen met acrylverf en nu schilder ik met olieverf. De meeste schilderij die op de site staan zijn allemaal met olieverf geschilderd. Ik schilder op dit moment foto’s van landschappen en soms zie ik een leuke foto op internet en schilder ik dat na. Stilleven heb ik ook geschilderd maar ben nog aan het ontdekken wat ik nu echt leuk vind.

22 gedachten over “Schilderijen van Emmy Crama

 1. Welkom in de club Emmy.
  Leuk werk he dat werken met olieverf. Het commentaar dat jezelf geeft bij je eerste schilderij is precies wat deze hele hobby inhoud. Trots zijn op je eigen creatie. Dat geeft HET goede gevoel om te blijven doorgaan. Je hebt hele leuke werken afgegeven. Super dat je ze met ons wilt delen.
  lieve groet
  Theo

 2. Gefeliciteerd Emmy met wat je doet. Echt mooi! Wat ik het mooiste vindt is uw instelling. Zoeken naar wat je liefst schildert en je daarin kunnen verliezen.
  Zelf ben ik ook schoorvoetend begonnen in 2011 na het bestuderen van de videocursus. Mijn interesse gaat uit naar de natuur en als ik bezig ben lijkt de tijd niet te bestaan. Schitterend gevoel he!!! Doorgaan Emmy, geniet van het leven en geef het schilderen daarin een ruime plaats, tijd voor genieten.
  Groetjes, Eric

  1. Eric, bedankt voor je leuke reactie. Ik ben het helemaal met je eens, als ik schilder vergeet ik ook de tijd en dat gevoel is heerlijk. Je helemaal laten gaan in het schildderij.
   Groetjes
   Emmy

 3. Hoi Emmy,
  Wow, dat ziet er mooi uit!
  Als je ze zo bij elkaar ziet staan, zie je toch echt dat je een bepaalde stijl van schilderen hebt.
  Heerlijk dat je jezelf er zo in kan laten gaan!
  Succes!
  Groetjes, Karin

 4. Hoi Emmy,
  Je schilderijen zien er mooi uit.
  Echt al een eigen stijl. Ga hier vooral mee door.
  Zelf ben ik ook net begonnen met olieverf schilderen, maar ben nog niet zover om ze al op de site te plaatsen.
  Nogmaals mijn complimenten.
  Groetjes Nicolette

  1. Dank je wel voor je complement. Je zal merken dat als je eenmaal begint met olieverf dat je niets anders meer wilt. Succes en ik kijk uit naar je creaties

 5. Hey Em,
  Ik vind het echt superknap van je hoe je jezelf hierin hebt ontwikkeld! Van 2 linker handen tot deze mooie werken, echt goed van je. Vooral het stilleven, het winterlandschap en drenthe spreken mij aan en vind ik de 3 mooiste! Ga zo door! X

 6. Hoi Emmy.
  Wat leuk en mooi zo alles bij elkaar,
  De meeste heb ik ook al gezien thuis.
  De inspiratie is er, Emmy van ons complimenten.
  Gr. Tom en Diny

 7. Hallo Emmy,
  Prachtig gedaan hoor, vooral mooie kleuren heb je gebruikt, ze zijn stuk voor stuk rustgevend.
  Succes en veel plezier met schilderen.
  Lieve groet Betsy

 8. Welkom Emmy!
  Ik ben je naam al diverse keren tegengekomen als je hier iets op één van de blogs schreef en liet zien. Wat leuk dat je nu ook een persoonlijke pagina hebt!
  Leuk om te zien wat je al gemaakt hebt, en benieuwd wat er in de toekomst nog bij zal komen!
  Succes, en vooral veel plezier bij het schilderen.
  Groetjes, Adri Huisman.

 9. Hi Emmy,
  De Drenthe landschappen en de tulpen spreken mij het meest aan. De vorm zeskant vind ik ook leuk. Het is misschien een idee om je schilderijen in bepaalde vormen te maken.
  En als je alle schilderijen zo bij elkaar ziet, zie je ook de Emmy-stijl. Echt leuk en knap…..Ik doe het je niet na.
  Ik zeg pak die kwasten maar weer uit de kast.
  Groet Jolanda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *