Schilderijen van Jan Winkels

Toscana Olieverf op doek

Jan Winkels volgde reeds schilderlessen maar schafte alsnog ook Schildercursus 1 aan. Hij schildert graag natuurlandschappen en gebruikt mooie heldere kleuren. In zijn werk zie je duidelijk hoe hij optisch perspectief creeert door de achtergronden met minder verzadigde kleuren te schilderen

Jan Winkels is een man van weinig woorden. Op papier althans. Op doek spreekt hij met mooie penseelstreken. Kijk zelf maar.

Wil je een reactie achterlaten voor Jan Winkels? Zij zal dit zeker waarderen.

Jan Winkels

4 gedachten over “Schilderijen van Jan Winkels

 1. Hallo Jan,
  Leuke werken heb je weer gemaakt! Vooral de laatste, met de twee bootjes spreekt mij erg aan.
  Hoe vormen jouw onderwerpen zich? Schilder je uit je hoofd- cq. fantasie of herinneringen, gebruik je foto’s, of ga je terplekke zitten schilderen?
  Hoe dan ook, jouw verzameling zoals hier getoond is prachtig.
  Hartelijke groet, Adri.

 2. hallo Pina nou ik knip vaak een foto en ik bedenk er wel veel bij en je heb een voor deel met olieverf je kund het zo weer veranderen ik heb er nog een paar staan en zou er fotto van maken en naar Alex sturen dan dan heeft Alex ook weer wat te doen.
  vr gr jan

 3. Hoi Jan, ik zit zo te bladeren op deze site,omdat ik schilderen ook mooi vindt om te doen. Toevallig valt mijn ook op jouw naam en dacht, he dat een bekende naam, en ja hoor ook nog bekend gezicht. Ik ben je wel eens tegen gekomen bij van der Zee in Emmen, toch? Of heb ik het mis?
  Mooie schilderijen trouwens ! Groet Ina.. afd. vlw en kaas ahhaha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *