Schilderijen van Nel Ypma

Nel Ypma
Nel Ypma schildert veel landschappen en scheepjes vanaf een voorbeeld.
 
Ook nieuwe onderwerpen geven haar een leuke uitdaging.
 
Kijk zelf maar!

Wil je een reactie achterlaten voor Nel Ypma? Zij zal dit zeker waarderen!

Terug naar Alle Cursisten

Hallo bezoekers!
Mijn naam is: Nel Ypma Ik ben met schilderen begonnen toen ik met pensioen ging, dus ongeveer 15 jaar geleden. Ik vind het een leuke hobby. Tot nu toe heb ik landschappen of schepen geschilderd. Maar als ik wat anders zie probeer ik dat ook. Het is steeds weer een uitdaging om iets te schilderen. Ik doe het wel van een voorbeeld. Hieronder enkele van mijn schilderijtjes.

Nel Ypma

 Zeilboten op de Loosdrechtse plassen  Zeegezicht van vroeger  Fruitmand
 Driemaster  bosgezicht  Springende dolfijnen
 Schipbreuk  Schilderij van Escher nageschilderd  Riviertje in Drenthe
 oude foto van Loosduinen Leyweg

Terug naar Alle Cursisten

De Cursistenpaginas zijn exclusief voor cursisten van de Videoschildercursus.

Een gedachte over “Schilderijen van Nel Ypma

  1. Dag Nel, vind jou schilderijen heel mooi zeker de luchten en het water met die golven en inclusief de bootjes zijn goed gelukt .Kan het zelf nog niet nadoen maar oefening baart kunst Zelf heb ik ook altijd een V.B. bij de hand .Deze site heb ik nog maar pas gevonden en wil toch alles lezen en horen naar jullie ervaringen ,ben nog niet terug gestart maar dat komt wel,had ook wel al een doek begonnen ,maar de lucht en het water op achtergrond was of is een probleem,zeker die golven kan ik niet maar ga dat toch ook eens proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *