Schilderijen van Tiny Boon Koene

Tiny Boon Koene aan het schilderenTiny Boon Koene schildert sinds december 2011.
Zij hield van jongs af aan al van tekenen en kwam zodoende in contact met het geduldige olieverf.

 

Wil je een reactie achterlaten voor Tiny Boon Koene? Zij zal dit zeker waarderen!

Terug naar Alle Cursisten

Hallo bezoekers!
Tiny Boon KoeneMijn naam is Tiny Boon, ben in december 2011 begonnen met schilderen. Ik heb door de weeks een drukke baan en ik zocht een hobby wat bij mij past. Ik hou niet van sport dus zocht ik het in iets wat bij mij past. Op de middelbare school vond ik tekenen erg leuk om te doen, vandaar dat ik uit kwam op schilderen. Ik ben schilderlessen gaan volgen omdat ik geen enkel idee had hoe ik met kleuren moest omgaan. Mijn tekeningen zagen eruit als een ingevulde kleurplaat. Waarom de keuze olieverf? Dat komt omdat ik het erg leuk vindt om met kleuren te mengen, je eigen kleur maken zonder dat het snel droogt.

 

 Het schilderij, denkende man, is mijn eerst schilderij  schilderij bronsbeeld‏  schilderij zonnebloem‏
 Tekening zwangere dame‏  Denkende dame zittend op de vloer  Tekening met panpastel
 Olieverf 100x80 mijn 70 jarige tante toen ze rond de 30 jaar was  Olieverf, 80x80, silent moon  Dahlia Olieverf Tiny Boon Koene
 in vuur en vlam  Tulpen olieverf 50 x 60 cm  Olifant met jong Olieverf 60x50 cm
 Neefje 40x 40 cm olieverf

Terug naar Alle Cursisten

De Cursistenpaginas zijn exclusief voor cursisten van de Videoschildercursus.

 

10 gedachten over “Schilderijen van Tiny Boon Koene

  1. Caroline, dank voor het compliment, ik heb inderdaad mijn hobby gevonden, ben zelfs een middag extra les gaan volgen.
   Ik wordt er rustig en minder gehaast door. Het is heerlijk om met schilderen bezig te zijn.

 1. Wat leuk; wéér een nieuw talent op deze site!
  Welkom collega Tiny – ik word helemaal vrolijk van jouw zonnebloem mét lieveheersbeestje!
  Groetjes, Adri Huisman.

  1. Adri, dank voor je compliment, zat vorig jaar december in een deprimerende bui, was het bronse portret aan het schilderen, werd steeds donkerder en was van plan om hem zwart over te schilderen.
   Heb het aan de kant gezet en dacht er moet meer kleur in mijn leven komen. Zag deze foto gemaakt door een Belgische fotograaf hem gemaild en een afdruk gevraagd. Werd er tijdens het schilderen weer helemaal vrolijk van.

 2. Mooie schilderijen, fijn weer een colega bij, waar ik mijn horizon kan verbreden. dank
  vriendelijke groeten
  rienvangrinsven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *