Schilderijen van Tiny Boon Koene

Dahlia Olieverf Tiny Boon Koene

Tiny Boon Koene schildert sinds december 2011. Zij hield van jongs af aan al van tekenen en kwam zodoende in contact met het geduldige olieverf.

Wil je een reactie achterlaten voor Tiny Boon Koene? Zij zal dit zeker waarderen!

Tiny Boon Koene aan het schilderen

Hallo bezoekers!

Mijn naam is Tiny Boon, ben in december 2011 begonnen met schilderen. Ik heb door de weeks een drukke baan en ik zocht een hobby wat bij mij past. Ik hou niet van sport dus zocht ik het in iets wat bij mij past. Op de middelbare school vond ik tekenen erg leuk om te doen, vandaar dat ik uit kwam op schilderen. Ik ben schilderlessen gaan volgen omdat ik geen enkel idee had hoe ik met kleuren moest omgaan. Mijn tekeningen zagen eruit als een ingevulde kleurplaat. Waarom de keuze olieverf? Dat komt omdat ik het erg leuk vindt om met kleuren te mengen, je eigen kleur
maken zonder dat het snel droogt.

10 gedachten over “Schilderijen van Tiny Boon Koene

  1. Caroline, dank voor het compliment, ik heb inderdaad mijn hobby gevonden, ben zelfs een middag extra les gaan volgen.
   Ik wordt er rustig en minder gehaast door. Het is heerlijk om met schilderen bezig te zijn.

 1. Wat leuk; wéér een nieuw talent op deze site!
  Welkom collega Tiny – ik word helemaal vrolijk van jouw zonnebloem mét lieveheersbeestje!
  Groetjes, Adri Huisman.

  1. Adri, dank voor je compliment, zat vorig jaar december in een deprimerende bui, was het bronse portret aan het schilderen, werd steeds donkerder en was van plan om hem zwart over te schilderen.
   Heb het aan de kant gezet en dacht er moet meer kleur in mijn leven komen. Zag deze foto gemaakt door een Belgische fotograaf hem gemaild en een afdruk gevraagd. Werd er tijdens het schilderen weer helemaal vrolijk van.

 2. Mooie schilderijen, fijn weer een colega bij, waar ik mijn horizon kan verbreden. dank
  vriendelijke groeten
  rienvangrinsven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *