Schilderijen van Willem van Vliet

Op half zeven

Willem van Vliet heeft na zijn pensioen zijn oude hobby schilderen weer opgepakt. De cursussen op deze website inspireerde hem hiertoe.

Wil je een reactie achterlaten voor Willem van Vliet? Hij zal dit zeker waarderen!


Hallo beste Bezoekers,

Mijn naam is Willem van Vliet,woonachtig in Spanje.
Ben begonnen met schilderen toen ik werkte bij de Marine, maar liep vast door gebrek aan kennis van diverse technieken.
Na de Marine bezocht ik een jaar de kunstacademie in Rotterdam. Dit was niet wat ik zocht.  Ik heb toen les gekregen van John van Dijck in Gorinchem, die mij vooral leerde om met oude schilders technieken te schilderen, wat mij zeer goed beviel.

Door omstandigheden gestopt en nu, na mijn pensioen, eigenlijk door de cursussen van Alex mijn interesse en de zin om weer te schilderen weer gewekt. Ik schilder altijd met olieverf van het merk Newton.
De eerste drie schilderijen waren niet wat ik er van verwachtte, en heb deze ook weer over geschilderd. Ik merk nu dat ik het weer te pakken krijg en vooral; ik word er blij van!
Ik hoop dat jullie ervan genieten en positieve kritiek ter lering en vermaak is altijd welkom.
Ook zijn sommige schilderijen te koop.

Met vriendelijke groet,
Willem

Een gedachte over “Schilderijen van Willem van Vliet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *