Texel in Olieverf

Schilderijen van Theo ter Haar Drieluik TexelTEXEL

Het bewijs dat de videocursus in zijn geheel vruchten afwerpt! Hier zit alles op, aan en in: op de palmen na (logisch want het is Texel). Lang gewikt en gewogen bij een fotograaf op Texel of we deze foto (drieluik) gingen kopen. We hebben het wel over een TOP-kwaliteitsfoto van enkele honderden euro’s plus garanties. Maar net op tijd kwam Alex Mooyman om de hoek met z’n cursus.
3 luik Olieverf op doek 96 x 60 cm; elk 30 x 60 cm.

Schilderijen van Theo-ter Haar texel3luik detail
Texel 3luik detail

Hier is ook mooi cursusmateriaal te zien: droog zand, nat zand, stilstaand en ondiep water, branding aan de kust en op zee, en zandbanken. Zij die de zeehonden zoeken? Sorry, ik was net te laat; ze waren net overspoeld door opkomend tij.

Terug       Volgende       Vorige

 De Cursistenpaginas zijn exclusief voor cursisten van de Videoschildercursus

4 gedachten over “Texel in Olieverf

  1. Tijdens een bezoek aan Texel loop ik spontaan de winkel van de fotograaf binnen waar ik de betreffende foto bijna had gekocht. Hij was zichtbaar ingenomen met het idee dat ik het had geschilderd. En waar hij groot gelijk in had was dat ik de bronvermelding vergeten ben.
    De fotograaf in den Burg is Simon Smit. Zijn website is: simonsmit.nl. Bij deze rechtgezet. Ik hoop van harte dat ook Alex hiermee kan leven :). Hier zijn voor de ideevorming nog hele mooie onderwerpen te vinden trouwens.
    Veel schilder- en fotoplezier gewenst
    Theo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.