Page content

Twee Nieuwe artikelen en nieuwe Persoonlijke Pagina

Twee Nieuwe artikelen en nieuwe Persoonlijke Pagina

Twee nieuwe interessante artikelen en een Nieuwe Persoonlijke Pagina van Pina Bogers

Graag breng ik je even op de hoogte van twee interessante nieuwe artikelen.

1. Zet je schilderij in de spotlights

2.Ontdek de magische krachten in grijzen

3. Met trots kondig ik de nieuwe persoonlijke pagina van Pina Bogers aan.

Zij wil graag commentaar op haar werk en hoopt hiervan veel te leren, dus ik vraag je weer graag om jouw reactie.
Kleine moeite met groot plezier
Veel lees en kijkplezier!

Vriendelijke groet,

Alex Mooyman

Comment Section

5 reacties op “Twee Nieuwe artikelen en nieuwe Persoonlijke Pagina


Door pina bogers op 12 juni 2012

Hallo Alex,

Wat moet ik doen om de nieuwe pagina te kunnen openen?
Alvast dank en groetjes
pina


Door Alex op 12 juni 2012

Hoi Pina,

Dit is een oud bericht.
Jouw uitbreiding van je PP zal nog even duren.

Vriendelijke groet,

Alex Mooyman


Door Wim Konings op 15 april 2012

Hallo Alex,
Ik ben Wim Konings, Ik ben begonnen met mijn olieverfschilderijtje 40 X 29cm een keulsepot met een schaaltje tomaten, de tomaten zijn inmiddels gekrompen en gerimpeld omdat ik in lagen heb geschilderd het duurt soms dagen tot de verf weer droog is en ik weer verder kon.
Vroeger heb ik veel getekend en kleine aquarelletjes gemaakt. Over het gebruik van kleur heb ik dus wel ervaring maar met olieverf is betrekkelijk nieuw dit is pas mijn 4e schilderijtje in 40 jaar. Over het resultaat ben ik best wel tevreden. Maar ben onzeker over het gebruik en de techniek, van daar dat ik opzoek ben op internet naar tips en gebruik van schildermedium. Dus ik heb een vraagje over jou inleiding. Ik zie dat je een soort glijlaagje op het doek bracht, dat heb ik dus niet gedaan en ben gelijk na het schetsen begonnen met een dunne onderschildering. Veel te dun want het hechte slecht en liep plaatselijk door. Maar mijn vraag wat smeerde jij nu op het doek want ik begon gelijk te schilderen op een droge doek. had ik het eerst moeten insmeren met olie (Verf)? Ik kijk uit naar je volgende werk het inspireert mij wel! Bedankt alvast!

Vriendelijke groet, Wim Konings
(Ik heb een weblogje bij de 50plussers, daar heb ik behalve foto’s ook wat werkjes staan van mijn aquarelletjes, wims-vrijetijd-50plusser.nl )


Door Alex op 16 april 2012

Hoi Wim,

Je kunt mijn technieken wel in de website vinden onder nat in nat schilderen, maar ik zou zeggen, maak het jezelf gemakkelijk en download gewoon de gratis eerste les, dan kun je het gewoon op je gemak bekijken op deze eerste videoles.
Ik weet zeker dat je er een duidelijk antwoord zult vinden en dat de andere korte video,tjes die ik je toe zal sturen boeiend en inspirerend zult vinden.

Ik ben benieuwd naar jouw werk.
Stuur je even wat fotos op?
Als je dat wil dan plaats ik ze graag bij jouw bericht.

Veel schilderplezier

Vriendelijke groet,

Alex Mooyman


Door fanny op 5 augustus 2012

hallo alex

ik heb de eerst les nat op nat schilderen gezien wel heb er al meer uit geleerd dan die 1,5 jaar les die ik volg op dit moment.
echt heel knap en zal dit zeker eens uitproberen.
dank u alex
gr. fanny

Plaats een reactie


*


like

Niks missen? Blijf met 1 muisklik op de hoogte!