Videocursus 1 | Schilderen met Olieverf 

Leer Stap voor Stap schilderen als een ware kunstenaar

24/7

Leren waar en wanneer het jou uitkomt

50+

Stap-voor-stap schildertips

100%

Tevredenheidsgarantie

Wil jij leren schilderen als een ware kunstenaar, maar weet je niet waar je moet beginnen of ben je bang dat je het niet kunt?

Volg dan deze eenvoudige, stap-voor-stap videocursus en schilder meteen mee.

Iedereen kan schilderen! 

Ook jij! Ook als gevorderde schilder zul jij jezelf met deze cursus een groot plezier doen.

“Met deze Duidelijke en Eenvoudig te Volgen Videocursus Leer jij Stap voor Stap Schilderen met Olieverf”

Goede voorbereiding

Alles wat je weten moet om te leren schilderen zul jij in deze Videocursus leren.

Ook voor gevorderden

Ook als gevorderde schilder zul jij jezelf met deze cursus een groot plezier doen.

Stap-voor-stap uitleg

Stap voor Stap wordt Jou Uitgelegd hoe Jij tot een Prachtig en Creatief Eindresultaat komt.

Ik vertel al mijn geheimen

Vele Geheimen over Schildertechnieken met Olieverf zullen voor Jou Onthuld worden.

Mijn naam is Alex Mooyman

Schilderen heeft mij altijd gelukkig gemaakt.
Het is een heerlijke bezigheid, waar je van tot rust komt en gelukkig van gaat voelen. Dat is een plezier wat ik graag ook aan jou wil doorgeven. Het gaat in eerste instantie om het plezier. Het eindresultaat is het product van jouw plezier. 


Terugkijkend op mijn leerperiode in de schilderkunst, had ik een stuk sneller leren schilderen als iemand mij gewoon bij de hand had genomen en het mij voor had gedaan van A tot Z. Als je die basis eenmaal goed onder de knie hebt, kom je al snel tot wonderlijke resultaten, want olieverf is echt een geweldig materiaal 


Nu, ruim vijftien jaar later leek het mij geweldig om zelf die hand uit te reiken naar beginnende en gevorderde schilders. En dat resulteerde in deze overduidelijke en zeer complete videoschildercursus, waarmee iedere beginnende schilder een vliegende start krijgt en iedere gevorderde schilder dingen bijleert die hij of zij nog nooit eerder had ervaren.

In mijn videolessen en E-boeken zul je regelmatig intens plezier beleven, terwijl ik je spelenderwijs vele fantastische schildertechnieken bijbreng.
Mag ik jou ook in vervoering brengen?

Waarom is deze cursus zo geliefd?

Stap voor stap begeleiding

Mijn Videolessen zijn zo gemaakt dat je precies kunt zien wat ik doe en hoe ik het doe. Ik neem ruim de tijd voor iedere stap en leg ook regelmatig van alles uit over het hoe en waarom.
Zo kun je gemakkelijk met mij meeschilderen en zal je heel erg snel leren. 

Online Leeromgeving

Naast de videolessen en het E-boek, kun je gemakkelijk direct om mijn hulp vragen of die van andere curisten. Je kunt altijd snel op antwoord rekenen, zodat je snel weer verder kunt. Lukt er dus iets niet, of wil je weten hoe je iets moet aanpakken? Laat je snel helpen in de online leeromgeving

Geschikt voor elk niveau

Deze video schildercursus is geschikt voor beginners maar ook voor gevorderden. 
Alle technieken die je nodig hebt voor een geslaagd schilderij komen langs en worden stap voor stap uitgelegd.
Heb je weinig schilder ervaring, geen zorgen, ik neem je aan de hand en laat je zien dat jij dit ook kunt.
Heb je a; wat meer schilder ervaring, dan ga je zeker ook veel nieuwe dingen leren. Veel van de technieken die ik je laat zien zijn bij veel schilders nog niet bekend.

Wat ga je leren in deze online schildercursus?

 • Alles wat je weten moet om te leren schilderen zul jij in deze Videocursus leren.
 • Ook als gevorderde schilder zul jij jezelf met deze cursus een groot plezier doen.
 • Stap voor Stap wordt Jou Uitgelegd hoe Jij tot een Prachtig en Creatief Eindresultaat komt.
 • Vele Geheimen over Schildertechnieken met Olieverf zullen voor Jou Onthuld worden.
 • Altijd persoonlijke hulp als je ergens niet uit komt of een vraag hebt.
 • Jouw Vrienden zullen Versteld staan van Jouw Schildertalent.

Wat ontvang je?

Het E-boek “Alles Wat Je Weten Wilt Over Schilderen Met Olieverf”

In dit E-boek vind jij alles wat je weten moet om succesvol te kunnen beginnen met schilderen. Hiermee zul jij in één keer de juiste materialen kunnen vinden en vind je

handige tips om geld te besparen. In het E-boek Wordt jou alles uitgelegd wat je moet weten voordat je begint met schilderen, zodat je goed voorbereid aan de slag kunt. Uitleg over verf, kwasten, penselen, ander schildergereedschap, hulpmiddelen, mediums, vernis, bespaartips en meer. Alles verduidelijkt met prachtige kleurenfoto,s.

Duidelijke Uitleg over Kleuren en Mengen

In het E-boek vind je bovendien een volledige uitleg over kleuren en kleurenleer. Primaire kleuren, secundaire kleuren, complementaire kleuren, het effect van kleuren onderling. Je zult alle kennis over kleuren gemakkelijk begrijpen en toe kunnen passen. Deze boeiende kennis van kleuren zal je enorm helpen om de kwaliteit van jouw eigen schilderij te verheffen

Videoles 1: Lucht en Water

In deze les leer je eerst hoe je het doek voorbewerkt voordat je echt gaat schilderen. Vervolgens leer je realistisch lucht en water schilderen. Duidelijk wordt jou uitgelegd hoe je de verf mengt, welke kwasten je gebruikt en hoe je een prachtig resultaat zult krijgen. Hoewel de meeste mensen luchten schilderen moeilijk lijken te vinden, zul je zien dat jij met mijn technieken ook al snel prachtige luchten zult kunnen schilderen, Ook water schilderen is slechts een kwestie van de juiste techniek toepassen, waardoor het ook echt op water gaat lijken. Na het zien van deze videoles, zul je Gemakkelijk lucht en water kunnen schilderen. 

Video 2: Bergen schilderen

In deze video leer je Landschap op de achtergrond schilderen. In deze les zijn dat bergen. Je leert de bergen zo neer te zetten dat het duidelijk wordt welke bergen op de achtergrond staan, en welke op de voorgrond. Dit wordt ook wel optisch perspectief genoemd. Na het zien van deze video zul jij zeer realistisch bergen kunnen schilderen.

Videoles 3: Zandstranden

Deze les begint met het schilderen van wat boompartijen op de achtergrond. Daarna leer je zandstrand schilderen. Duidelijk wordt uitgelegd hoe je de structuur in het zand maakt. Duintjes, Kuiltjes, Nat zand, Droog zand. Daarnaast leer je de Stenen op de voorgrond schilderen. Direct wordt je duidelijk hoe je de stenen echt laat lijken.

Videoles 4: Voorgrond

In deze les leer je de palmen op de voorgrond schilderen. Je leert een heel gemakkelijke manier om palmtakken te schilderen. De stammen krijgen echte schubben, een klusje waardoor je ook de fijne details aanleert. Kies zelf welke boom jij op de voorgrond wilt zetten en leer hoe je dat naar jouw eigen hand kunt zetten. Zie de palmbomen los komen van de achtergrond.

Videoles 5: Details

In deze les gaan we de puntjes op de “I” zetten. Highlights worden geplaatst, de bomen komen nog verder los van de achtergrond. Het water komt tot leven door nog meer detail aan te brengen. Schaduwen worden aangebracht. Je leert hoe je jouw schilderij tot leven brengt. Je leert net dat ietsje meer wat jouw schilderij bijzonder maakt. Deze les is echt de kroon op jouw schilderij.

Videoles 6: Tips & Trucs

In deze boeiende les zul je veel Inspiratie opdoen. In deze les komen vele schilderijen van mijn hand langs. Je leert begrijpen hoe een schilderij wordt opgebouwd. Bij ieder schilderij leer je weer wat nieuws en ontdek je handige trucs. Je krijgt diverse tips en trucs en jou wordt uitgelegd hoe de diverse schilderijen tot stand zijn gekomen. Na het zien van deze les, zul je een grote diversiteit van schilderijen kunnen begrijpen en zelf schilderen.

Altijd online hulp als je vragen hebt

Ik schep er plezier in om jou zo goed mogelijk te helpen. Heb jij vragen over de cursus? Is er iets waar je meer over wilt weten? Wil je graag hulp met jouw schilderij? Als Cursist kun jij altijd op mijn hulp en advies rekenen.
Je krijgt altijd antwoord binnen 24 uur. In de meeste gevallen zelfs eerder. 7 dagen per week, dus ook op zondag!

Klaar om te starten?
Je investering is slechts 97 euro

Ervaringen van gebruikers

Ik had nog nooit geschilderd

Aan alle schilders in de dop, die nog twijfelen: Ik heb de schildercursus van Alex Mooyman ” Schilderen met Olieverf ” aangeschaft en de lessen zijn rustig en duidelijk gegeven. Ik had nog nooit geschilderd en na het zien van de lessen heb ik zijn strand met palmbomen zodanig nageschilderd, dat ik een pluim op mijn schildershoed kreeg van Alex. Dus ik zou zeggen: Gewoon doen…!!

Elly - beginnende schilderes

Het is een hele handige cursus met diverse technieken

 Ik schilder al jaren maar het floept zo uit mijn vingers en penseel. 1 keertje heb ik een workshop gevolgd “ode aan van Gogh” en daarna heb ik heel veel gelezen.. alhoewel.. ik deed toch altijd mijn eigen ding. Omdat ik toch behoefte had aan een schilderscursus en heel weinig tijd had om naar een cursus toe te gaan, heb ik ook de cursus van Alex aangeschaft. Het is een hele handige cursus met diverse technieken en ik ben er zeker wijzer van geworden. Een echte aanrader. Groetjes, Christelle

Christelle - gevorderde schilderes

Het is een cursus die ieder beginneling moet aanschaffen.

Heb de cursus van Alex Mooijman aangeschaft ben net begonnen met schilderen. Het is een cursus die ieder beginneling moet aanschaffen. Het word je duidelijk uitgelegd hoe je alles moet doen. Ik hoop dat ik nog meer van Alex te zien krijg en nog meerdere cursussen komen. Ik ga ze dan onmiddellijk aanschaffen. Bedankt Alex Groetjes Derk

Derk - beginnende schilder

Enkele voorbeelden van cursisten:

"Met de verkoop van slechts 1 schilderij
verdien jij deze cursus meervoudig terug"

Maar dat is nog niet alles!

Ik heb nog een aantal fantastische bonussen voor je:

Bonus 1 - extra videoles: Abstract schilderen

In deze Video laat ik jou duidelijk zien wat het belang en Plezier is van Abstract schilderen. Deze Videoles biedt veel inspiratie voor liefhebbers van Abstract. Vele voorbeelden van Abstracte werken van mijn hand worden besproken en toegelicht. Zelfs als je niets met abstract hebt, zul je deze les leuk en leerzaam vinden. Kortom een Waardevolle aanvulling op jouw kennis over schilderen!  (t.w.v. 25 euro)

Bonus 2 - Uitgebreide uitleg over Perspectief en Schaduwwerking

 • 1 puntperspectief
 • 2 puntsperspectief
 • 3 puntsperspectief
 • Vogelperspectief
 • Kikvorsperspectief
 • Realistisch schaduwen bepalen

Na het bekijken van deze Bonusles zul je alle geheimen van perspectief en schaduwwerking onder de knie krijgen. Jouw werk zal hierdoor veel realistischer worden. (t.w.v. 25 euro)

TIJDELIJKE BONUS: jouw persoonlijke pagina

Exclusief voor cursisten van de Video Schildercursus:
Toon je  schilderijen aan het grote publiek!

Dat deze videoschildercursus zijn vruchten afwerpt, kun je zien op de Persoonlijke Pagina’s van cursisten. Ik ga er van uit dat je ze al gezien hebt op de website. Zowel beginnende als gevorderde cursisten laten hier hun prachtige schilderijen zien. Enkele cursisten hadden nog nooit eerder geschilderd. Ook jij krijgt recht op jouw eigen Persoonlijke Pagina waar je jouw werk aan het grote publiek kunt tonen. Misschien vind je dit nog wat spannend, maar je zult zien dat het ontzettend leuk is om reacties te krijgen van bezoekers van de website en van jouw medecursisten. Deze pagina wordt Geheel in Overleg met Jou gemaakt, en pas online gezet nadat Jij Tevreden bent. Je mag hier zelfs kosteloos jouw werk te koop aanbieden…. Opbrengsten zijn geheel voor jouzelf.  (waarde = onbetaalbaar)

€ 147,-

€ 97,-

Leer schilderen met olieverf
Videocursus 1

Wil jij leren schilderen als een ware kunstenaar, maar weet je niet waar je moet beginnen of ben je bang dat je het niet kunt? Met deze Duidelijke en Eenvoudig te Volgen Videocursus Leer jij Stap voor Stap Schilderen met Olieverf.

+ extra bonus les "abstract schilderen"
+ uitleg over perspectief en schaduwwerking

+ een eigen persoonlijke pagina: toon je werk aan het grote publiek

 • 100% niet goed, geld terug!

  Omdat ik er zeker van ben dat deze Videoschildercursus jou zal bevallen, geef ik je een Onvoorwaardelijke niet goed geld terug garantie.

  Jij kunt de videoschildercursus dus zonder enig risico uitproberen!
  Drie volle dagen na jouw aankoop mag je mij laten weten als je de cursus niets voor jou vindt en je krijgt het volledige aankoopbedrag geheel terug. Je hoeft me niet te vertellen waarom, geen addertjes onder het gras, alle risico is voor mij. Het aankoopbedrag stort ik direct terug op jouw rekening.

  Zonder lastige vragen, of flauwe voorwaarden.
  Als dank dat je het geprobeerd hebt, mag je het Eboek: “Alles Wat Je Weten Wilt Over Schilderen Met Olieverf” gewoon houden.

  Krijg nu direct toegang tot video schildercursus 1

  arrow_drop_up arrow_drop_down