Website schilderenmetolieverf.com vernieuwd!

website vernieuwd

Website schilderenmetolieverf  compleet vernieuwd!
Behalve deze blog, waar je zeer veel informatie kunt vinden over schilderen met olieverf, is de bijbehorende website ook een plek waar je veel nuttige informatie kunt vinden. Sinds kort is de website geheel vernieuwd.
Je vindt er onder andere:
Boeken over schilderen
Uitgebreide informatie over de Videoschildercursus
Gratis de eerste Videoles Lucht en water schilderen
De mogelijkheid om partner te worden
 
Mis je nog iets? Heb je een goed idee? Heb jij iets toe te voegen?
Jouw mening telt mee.
Laat het mij hieronder weten.

6 gedachten over “Website schilderenmetolieverf.com vernieuwd!

 1. Alex, Gefeliciteerd met je nieuwe website!
  Mooi geworden, en handig ingedeeld.
  Ik wens alle bezoekers op deze site veel schilderplezier.
  Hartelijke groeten, Adri Huisman.

  1. Hoi Adri,
   dankjewel!
   Ik hoop dat iedereen er heel veel plezier aan zal beleven.
   Zo krijg ik alle energie die ik er in heb gestopt vanzelf weer terug.
   Vriendelijke groet,
   Alex Mooyman

 2. Hallo Alex,
  Je cursus heb ik gevolgd en ik heb je ook al een paar resultaten laten zien. Nu wil ik graag een map met mijn werk sturen naar je zodat jij kunt zeggen of het goed genoeg is om op de ‘schilderijen van cursiten ‘ te plaatsen. Ik weet alleen niet waar ik het heen moet sturen. Heb je een email adres voor mij?
  groet, Greet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *