Page content

Welkom op de Vernieuwde Site van Schilderenmetolieverf!

Welkom op de Vernieuwde Site van Schilderenmetolieverf!

Hoera De Oude Site in een nieuw Jasje!!!

Hier is hij dan.

De Nieuwe site. Met alle onderwerpen en reacties van de oude site en de blog samen.

Wellicht even wennen, maar je zult al snel zien dat de site op vele fronten verbeterd is. -Zo zijn alle onderwerpen nu handig ingedeeld in catagorieën en Onderwerpblokken.

  • Kun je op woorden in de tekst klikken om meer te weten te komen over een onderwerp dat jou boeit -Kun je met 1 klik alle artikelen vinden over een onderwerp dat jou interesseert.
  • De oude blogberichten zijn bij elkaar gezet zodat je jouw eigen comments gemakkelijk terug kunt vinden. -Kun je nu onder bijna ieder artikel of pagina jouw reactie plaatsen.

Kortom ik wens je heel veel plezier en gebruikersgemak met de nieuwe aankleding. Heb je nog een idee of wil je reageren op de nieuwe website dan kan dat hieronder.

Vriendelijke groet,

Alex Mooyman

Comment Section

5 reacties op “Welkom op de Vernieuwde Site van Schilderenmetolieverf!


Door Jarmila Manuel op 10 februari 2016

Hallo. Ik schilder met zowel olie verf alsook me accrylverf. Als ik snel tot zichtbare resultaat wil.komen, schilder ik met accrylverf. Ik kan ook sneller veranderingen aanbregen die ook snel drogen.
Ik.heb een aantal cursussen gedaan, ik weet niet precies meer indien ik ook de mrngcursus heb genomen. Maar ik lees veel op de site. Met het mengen van kleuren ben ik gevorderd omdat ik de kleuren helemaal niet wist te krijgen zoals ik dat wenste. Maar ik ben meer gaan durven uitproberen om de diverse kleuren zelf ta maken. De basis heb ik nu onder de knie en dan durf ik.ook met aleen de basiskleuren op stap te gaan om pleinair te gaan schilderen. Dan maak ik zelf kleuren die dicht bij de realiteit/werkelijkheid zitten. Ik wens wel meet standvastigheid maar ik ben flink gevorderd door de verkregen informatie op deze site. Schilderen wordt hierdoor elke dag leuker en hoef ik niet veel te shouwen. Bedankt!


Door philippe waldack op 27 juni 2015

Proficiat met de nieuwe aankleding van je website.
Het is heel overzichtelijk en boordevol informatie.
Een prima voorbeeld voor andere sites. Echt een glanzende parel.
Groetjes van Philippe


Door Alex op 29 juni 2015

Hoi Philippe,

bedankt voor je felicitaties en je compliment.

Alles goed met jou?

Vriendelijke groet,

Alex Mooyman


Door philippe waldack op 29 juni 2015

hoi Alex,
Alles goed hoor met mij.
Het schilderen loopt wat moeizamer nu.
Heb zo’n doek of vier waar ik aan bezig ben, langs de kant moeten zetten , omdat ik ze momenteel niet kan afwerken.
Zal wel in de toekomst nieuwe inspiratie krijgen om ze dan af te werken.
Dan wil ik ze dan met veel plezier op je mooie site zetten.
Groetjes.


Door Marjan op 19 januari 2012

Je onderwerp overbrengen op een schildersdoek kan veel gemakkelijker met Saral transfer papier i.p.v. het lastige hulpmiddel houtskool aan te brengen op papier en zo door te drukken (overtrekken) met een (scherp)potlood of pen. Het is in verschillende kleuren verkrijgbaar bij leveranciers van schildersmaterialen

Plaats een reactie


*


like

Niks missen? Blijf met 1 muisklik op de hoogte!